„Imam favorita“, Sanela Hasić poslala važnu poruku takmičarima pred četvrtfnale: „To je ključno“ VIDEO

sanela hasic nastip

Sve smo bliži završnici sedamaneste sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a bivša učesnica Sanela Hasić prisetila se perioda kada je ona bila deo muzilkog šoua.

Mnogi bi rekli da je rekorderka u „Zvezdama Granda“ budući da se za takmičenje prijavljivala čak pet puta, o čemu je govorila za Grand.

-Takmičenje mi je baš pomoglo, pre svega što se tiče reklame, samog posla. Prošle godine je bio peti put da se prijavljujem za „Zvezde Granda“, ali smatram da nijedan trud nije uzaludan, sigurna sam u to!– rekla je Sanela.

Na pitanja da li prati aktuelnu sezonu „Zvezda Granda“ i da li ima favorita, Sanela je odgovorila sa osmehom:

-Ne znam šta bih sada poručila takmičarima s obzirom na to da je uskoro kraj takmičenja, ali uvek govorim da treba da pronađu sebe, odgovarajući repertoar, mislim da je to ključno. Favorita imam, ali ne bih da otkrivam za sada.

SANELA HASIC 25 GOD. BANOVICIBIH 5

Tokom takmičenja najveća podrška pored bliskih ljudi, bila joj je i mentorka Ceca Ražnatović sa kojom se i danas često čuje.

-Čujem se sa mentorkom i sa kolegama, ali svako ima posao radi, nemamo baš toliko vremena koliko bismo želeli. Zavisi koji je povod i razlog kad se čujem sa Cecom, nekada su to samo čestitke, nekada je u pitanju pomoć u koju mi uvek priskoči- ispričala je za Grand.

SANELA HASICok 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović