„Zezali su me u školi“, Stefan Kosmajac nikada neće zaboraviti uvrede koje je trpeo kao dete: „Imam kokoške i šta je problem? (VIDEO)

Pevač Stefan Kosmajac proslavio se u „Zvezdama Granda“ pre nekoliko godina kada je osvojio sve ljubitelje narodne muzike svojim glasom i energijom na sceni.

Ipak, Kosmajac priznaje da je zbog toga doživljavao osude kada je bio mlađi od svojih drugova, ali da strast prema narodnjacima nikada nije prestala.

Kada sam se ja takmičio u „Zvezdama Granda“ sve je išlo na pop, na novitete. Mene su zezali drugari u školi „Šta pevaš ove seljačke pesme?“, a ja sam te pesme voleo u duši i volim ih i dan danas. Te pesme je moj otac pevao, učio me da ih ja otpevam i sviram i odrastao sam uz to – istakao je on.

STEFAN KOSMAJAC ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 12 ok
Stefan Kosmajac

Stefan Kosmajac ističe da se nikada nije stideo što živi na selu

Pevač je u razgovoru za Grand otvoreno govorio o svom životu na selu, naglašavajući da se nikada nije stideo da priča o tome.

-Ja volim narodnu muziku i smatram da ljudi koji je vole ne treba da obraćaju pažnju ko će šta da im kaže. Ceo život su mi pričali „Ti ćeš da budeš seljački pevač“. Dobro, neka budem, ja sam čovek iz naroda, seljak sa Kosmaja. Ne stidim se, ja sam seoski dečko, odrastao sam na selu, imam kući kokoške i šta je problem? – poručio je Kosmajac.

kosmajac postaje tata
Stefan Kosmajac

Podsetimo, Stefan je nedavno priznao za Grand da ima sreću jer mu njegova lepša polovina daje veliku podršku kada je reč o profesiji kojom se on bavi.

-Ima razumevanja, kako da nema. Ona je moje srce i duša i mnogo je dobra žena. Često govorim, ja ne bih znao kako bih. Mislim da ne postoji žena koja bi mogla da me razume i da istrpi ono čime se ja bavim, kao što je ona. Mnoge bi rekle kako se bavim muzikom vikendom, a ne preko nedelje. Ali šta ćemo kada recimo treba da snimim emisiju… I nemamo nikakvih poroblema Bogu hvala – ispričao je Kosmajac.

kosmajac postaje tata 2
Stefan Kosmajac

Pevač je u razgovoru za Grand otkrio i da je priželjkivao ćerku, ali i da ništa manje nije srećan što je dobio sina.

-Ja sam želeo da dobijemo devojčicu ali smo od nekog uslovno rečeno prvog dana znali da je dečak. I mame to osećaju a i doktor nam je rekao na pregledu i odmah smo i počeli da kupujemo stvari za njega. Mada smo i dosta stvari dobili od ženine sestre. On će to svakako da preraste, evo već je i sada porastao. Kupili smo mu neke stvari ali zašto ne bi nosio i od starije braće i sestra, rođaka. Pa ja sam do prvog, drugog razreda nosio od sestara stvari. Nemamo mi te komplekse. Skafander sam nosio roze kao mali, nisam se toga stideo. Bitno je bilo da mi je toplo, kad se sankam da ne budem mokar – obrazložio je Kosmajac svoja uverenja o nabavci garderobe za mališana.

BONUS VIDEO: Stefan Kosmajac o verenici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković