Sandra Mladenović napustila porodičnu kuću: „Odvojila sam se, bilo je drž’- ne daj“

sandra mladenovic se preselila
Sanjdra Mladenović se preselila

Od kada prvi put kročila na Grandovu scenu, mnogi su Sandri Mladenović predviđali blistavu karijeru. I definitivno su bili u pravu budući da je talentovana Nišlijka danas jedna od najpopularnijih zvezda Granda.

Sve češći nastupi i brojna snimanje postali su sastavni deo život mlade Sandre koja je zbog posla donela veliku odluku u svom životu.

Sandra Mladenović se preselila, evo gde sada živi
sandra maldenovic se preselila
Sandra Mladenović se preselila

-Odvojila sam se od porodice i preselila u Beograd. Naravno, najviše zbog posla. Na žalost ili na sreću, kako za koga. Šalim se, svakako smo srećni svi zbog toga, ali kada se odvaja dete od kuće ne može da bude baš prijatno za roditelje- istakla je Sandra za Grand i otkrila koliko joj je teško pao odlazak od porodičnog doma.

-Koliko god mi mislili da možemo da radimo iz našeg rodnog grada prosto je fizički naporno, ako ništa drugo bar to putovanje na koje ode dosta energije. A posle se na nastupu desi taj manjak energije i ja kad sam to shvatila, u dogovoru sa roditeljima, odliučila da se preselim u Beograd- objasnila je Mladenovićeva.

sandra mladenovic se preselila 3
Sandra Mladenović se preselila

Kako i sama priznaje, to nije odluka koja se donosi preko noći te je mesecima unazad većala i razmišljala o ovom koraku, zbog koga se sada ni malo ne kaje.

-Stvarno je bilo drž’ ne daj što se tiče putovanja, nisam mogla da stignem na snimanje nekih emisija i na nastupe. Onda sam odlučila da sednem sa roditeljima, ja sam bila inicijator tog događaja i te odluke. Oni su to znali, znali su da će se to kad tad desiti. Rekli su mi da idem gde me put vodi. Od kako sam počela da se takmičim znali smo da će do toga nekada doći- rekla je zvezda Granda.

sandra mladenovic
Sandra Mladenović se preselila

Svet estrade, ali i način života za veoma kratko vreme Sandru su učinili dosta zrelijom i odgovornijom osobom te se, kako sama kaže, odlikčno snašla u samostalnom život.

-Sama živim i iskreno, sa cimerkom ne bih mogla, nekako imam svoj raspored i želim da bude sve kako zamislim. Posebno zbog higijene jer sam stroga po tom pitanju. Majka mi je to usadila od malena. Predivno mi je i ne mogu da se žalim. Volim da sam sama kod kuće, opušta me to više nego da ispijam kafe negde- otkrila je pevačica, a potom se našalila na svoj račun:

-Zovu me baka u društvu jer ne volim da izlazim. Ja kad dođem sa nastupa dobijem neku ludačku energiju da čistim i sređujem po kući. (smeh) I tek ona legnem kad je sve sređeno, ne mogu da živim u haosu, taj sam tip.

BONUS VIDEO: Džejla Ramović progovorila o problemu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović