Login/Registracija

Sandra Mladenović OTKRILA koji joj je naredni korak: „TRNOVIT PUT ME ČEKA“

Na samom startu takmičenja mlada Nišlijka, Aleksandra Mladenović privukla je veliku pažnju javnosti. Desetomesečnu borbu za titulu Zvezde Granda završila je kao trećeplasirana, ali tu se njeni ciljevi i želje ne završavaju.

– Naredni cilj je pronalaženje dobre narodne pesme i nadam se da će biti ostvaren u nekom narednom periodu jer je to u suštini bio cilj svih nas, da se dođe do finala i da se snimi pesma. Voela i da dobro prođe maa danas to niko ne može da vam garantuje, zavisi od vas, od publike, prosto mnogoje tu faktora, ali sigurno je da mi je to naredni korak. Ipak, nisam još krenula u realizaciju toga- otkrila je finalistkinja.


Iako je takmičenje za Sandru bilo veliko iskustvo ispunjeno predivnim, ali i stresnim trenucima, tek sada kada je počela sa nastupima shvata da je čeka trnovit put u estradnom svetu u koji polako ulazi.

– Put jeste trnovit, ali mislim da što je teži uspon uz brdo da je bolji pogled sa vrha. Tako da, neka, neka bude teško, bolje to nego da se preko noći stekne neka slava. Nisam, za to iskreno. Ako bih mogla da biram karijeru pre bih izabrala da idem težim putem, ali da to bude kvalitetno i dobro, pre nego da postanem preko noći zvezda- rekla je Sandra.


Od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni njen zaštitni znak su narodnjaci od kojih nije odustajala od prvog do poslednjeg kruga, a da li će tako ostati i u budućnosti Sandra odgovara:

– Ako me pitate da li bih prešla u komercijalu, moj odgovor je ne! Mislim da je danas toga previše, nemam ništa protiv da se razumemo, svako treba da fura ono u čemu se pronalazi- tvrdi Zvezda Granda.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović