Login/Registracija

Sandra Mladenović mašta o duetu, a otkriva kako je doživela da joj se SNOVI ostvaruju: „PRVO ŠOK“

SANDRA MLADENOVIC GP SNIMANJE 26012023 FOTO MUNJA 9

Pevačica Sandra Mladenović osvojila je simpatije publike tokom prošle sezone „Zvezde Granda“, a u njene sjajne glasovne sposobnosti uverili smo se dok je tokom takmičenja oduševljavala izvođenjem narodnjačkih hitova, te je s razlogom u velikom finalu zauzela treće mesto.

Nakon vrtoglavog uspeha prvenca „Devojačke suze“, mnogi fanovi ove mlade Nišlijke pitaju se kada će Sandra snimiti novu pesmu, na šta je ona odgovarila na svom Instagramu.

-Ne žurim sa drugom pesmom. Kada pronađem nešto što mi u potpunosti odgovara bićete obavešteni – poručila je Sandra na svom Instagramu.

Screenshot 20230225 104511

Sandra je otkrila o kakvom duetu mašta, oznočno sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.

-Najviše bih volela sa damama koje su moja najveća podrška – napisala je Sandra uz zajedničku fotografiju sa Snežanom Đurišić i Anom Bekutom.

Screenshot 20230225 104107 1

Mlada pevačica otkrilaje i kako se osećala nakon čuvene Snežine rečenice kada je rekla kako bi upravo Sandra mogla da bude njena naslednica.

-Kako doživeti ostvarenje sna? Prvo šok, a kada sam shvatila šta se desilo samo mogu da obećam da ću dati sve od sebe da ispunim i Snežanina i svoja očekivanja i trudiću se da dostojno nosim tu titulu – poručila je Sandra.

Mlada pevačica sve češće gostuje u emisijima gde joj svi traže samo jedno – a to je da uživo peva jer, kako kažu voditelji, ona jednostavno miluje svojim glasom.

Foto: Z.K.Munja/Instagram _sandra_mladenovic_,
Autor: A.Dačić