Login/Registracija

„Sad ću da se isečem, razneću se bombom“, takmičarke podbacile, Marija besna kao ris

ipiccy image 36 3

Katarina Tojagić iz Beograda našla se večeras na poziciji izazivača u sedmom po redu duelu u „Zvedama Granda“. Njena protivnica bila je Tea Stoševska koja je ostala kao poslednja devoka u timu izazvanih.

Kaća je otpevala numere „Branim“ i „Minus i plus“, dok je Tea izvela pesme „Provereno“ i „Legtimno“.

IMG 4493

Devojke nisu bile na visini zadatka, pa je žiri glasao samo zbog pravila i svi su skoro u komentarima izneli kritike na račun obe pevačice.

Pobedila je Katarina, šest prema jedan u ovom duelu i ona će od sada raditi u mentorskom timu Cece Ražnatović.

IMG 4558

Marija je na samom početku izlaganja čestitala Aleksandri Prijović na uspešnim koncertima u Areni, a onda je bez zadrške komentarisala pevčice.

-Ja ću da se isečem, razneću se bombom! Meni se ovo nije dopalo, glasala sam jer sam morama. Sada bih presekla žilu kucavicu, ali bi Verici bio žao. Devojke izvinite, ali mi je ovo nije dopalo. Ako moram da priznam, broj jedan je pevala tačnije – rekla je Marija, a Snežana se saglasila sa njom.

IMG 4695

Ostali članovi su izneli slične reči kao i Marija, samo je Bosanac imao malo drugačije mišljene od svih.

IMG 3595 2

-Mislim da cure nisu krive, ovo su takve pesme, nema šta da se peva tu. Dosada Božija, a vi ste bile onako. Da li je bio falša, ko da je sada to važno.

Na samom kraju Ceca je priznala da je čeka veliki rad sa Katarinom i poželela je sreću takmičarki koja je otiša u baraž.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković