Nakon kritika Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“, Perica Veljković doneo drastičnu odluku (VIDEO)

Mladi pevač Perica Veljković vratio se u velikom stilu na Grandovu scenu i prošle subote svojim nastupom oduševio stučni žiri, ali i milione gledalaca u „Zvezdama Granda“.

Nakon nastupa je sumirao utiske pred našim kamerama i priznao da će ove sezone dati sve od sebe da se pokaže u što boljem svetlu.

PERICA VELJKOVIC 17 GOD. BEOGRAD 1

-Iskren da budem, imao sam malo pozitivne treme, ne kao u prošloj sezoni. Ima manje treme, ali je nekako euforija veća jer je sve ovo dosta drugačije, mislim da je ovo najbolja sezona do sada i da gledaoci mogu da očekuju spektakl – rekao je on.

Kako je prošle sezone sarađivao sa Marijom, a sada je u timu Cece Ražnatović, mladi pevač ne krije da ga čeka naporan rad.

-Biće sigurno teže, ove godine nas čeka puno rada. Očekujem da ću ove godine stići dalje. Mislim da sam se sada uozbiljio – dodao je Perica i otkrio kako je reagovao kada je dobio poziv za ovu sezonu:

-Nisam očekivao iskreno, ali sam se iznenadio i mogu da priznam da mi je ova scena nedostajala.

PERICA VELJKOVIC 19 GOD. BEOGRAD 15

Njegov otac Perica Vasić, inače poznati violinista, prošle godine je za Grand priznao da sin nije vežbao sa njim, a sada se situacija promenila iz korena.

-Vežbali smo dosta, što nije tolika retkost, u zadnjih godinu dana dosta radimo zajedno, počeo sam da slušam i mislim da sam se uozbiljio – zaključio je Perica.

BONUS VIDEO – Rođendan Perice Veljkovića:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković