Login/Registracija

RASPALILA MAŠTU: Zvezda Granda pokazala IZVAJANO TELO u bikiniju

Saška Hajder važi za jednu od najlepših takmičarki „Zvezda Granda“, a ujedno i za najzgodniju, bar tako govore njene fotografije iz Grčke kojima je raspalila maštu.

Ona je pozirala u atraktivnom, belom modelu kupaćeg kostima, a posebnu pažnju privukle su njene duge, izvajane noge i bujne grudi.

Iako je pre manje od dve godine na svet donela ćerkicu, pevačica je vrlo brzo vratila devojačku liniju, čak i trbušnjake, čime je osvojila svoje pratioce koji joj ispod fotografije ostavljaju komentare da je prava lepotica. 

Iako se ostvarila u ulozi majke, Saška ništa nije želela da prepušta slučaju. Iskustvo iz takmičenja odmah je primenila i počela da radi na sebi i na budućim projektima. 

– Naučila sam najviše da budem svesna sebe, da sebe cenim, da radim na sebi i da znam gde sam otprilike i gde mi je mesto. Dobila sam nekakvu vrstu samopouzdanja – priznala je Saška i dodala da tek sad ne planira da stane. Nedavno je publiku obradovala pesmom „Plen“, a u planu su i drugi muzički noviteti. 

– Zapravo imam ceo album gotov, a inače bila sam na trudničkom i porodiljskom odmoru i posle nekih godinu dana pauze sam odlučla da treba da se posvetim karijeri i rekla sam sve ili ništa. Osam, devet pesama i odmah jako- istakla je.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić