Login/Registracija

Voditeljka šokirala pojavljivanjem u ZVEZDAMA GRANDA, Bosanac uveren: „ZNAČI DOJAVA“

IMG 0940

Na veliko iznenađenje publike, naročito one u Hrvatskoj, ove subote u „Zvezdama Granda“ briljirala je Katarina Mulavdić (28) iz Zagreba, voditeljka jedne muzičke televizije.

U takmičenju Katarina se predstavila pesmama „Malo mi za sriću triba“ i „Boginja“, a njen nastup nagrađen je sa pet glasovova.

-Jedna ptičica mi je javila da smo koleginice – rekla je voditeljka Sanja Kužet nakon nastupa, a takmičarka odgovorila:

-Diplomirani sam komunikolog, radim na jednoj hrvatskoj muzičkoj televiziji. Pozdravljam mog šefa što mi je dao priliku da budem ovde i da imam njihovu podršku.

Još je ostalo Sanja, ti da propevaš – dobacila je Ana Bekuta, ali je Sanja odgovorila da ako nije do sad, neće ni u budućnosti.

IMG 5755

Kako je imala priliku da bira mentora, takmičarka se ni malo nije dvoumila, već u samom startu i to pevajući odabrala Milija.

-Znači dojava,a? Jaoj, Mili,l prvi put ste se upoznali sad? – dobacio je Dragan Stojković Bosanac i obratio se takmičarki: –Ne znaš Milija, Miligram?

-Milija ne znam lično, a za Miligram znam – odgovorila je Katarina, a Mili odgovorio Bosancu da ima privilegiju što ga poznaje.

IMG 5744

-Sad te ja jedino znam, niko te ne zna iz okruženja- dobacio je Boske, a Mili odgovorio:

-Samo ti i puni stadioni!

Kako je ovu temu prekinuo Saša Popović, Sanji je ostalo da pozdravi takmičarku i poruči joj da će njena saradnja sa Milijem biti i te kako dobra.

-Ulepšala si nam veče, sve je bilo razigrano i raspevano – poručila joj je voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić