Login/Registracija

PROMOCIJA ALBUMA Đorđa Davida: „Sa Ivanom Peters su me spojile Zvezde Granda“ (VIDEO)

Đorđe David jedan je od retkih pevača koji je u jeku korona virusa izdao čak dva albuma, a hrabar potez rokera konačno je dobio svoj epilog, te je sa velikim ponosom okupio pripadnike sedme sile na velikoj promociji koju je organizovao sa „Death Saw“ bendom i koleginicom Ivanom Peters.

– Prvi lajv album benda „Death Saw“ ujedno u kombinaciji sa Ivanom Peters, nastao je kao logična posledica prethodnog albuma Grand produkcije gde smo uradili duetsku pesmu na zadatu temu Momčila Bajagića Bajage i pesme „Gde si“- objasnio je Đorđe David.


Iako rokerovo poznanstvo sa koleginicom i prijateljicom Ivanom datira još iz devedsetih godina, momenat da urkste glasove dogodio se tek dve decenije kasnije, a nas je zanimalo kako je došlo do njihove saradnje.

– Krenuli smo da radimo album kao baznu priču obrade pop i rok hitova i nekako sam skapirao da to može da bude jako lepa priča, ako se uradi duet sa pevačicom koja meni prija najviše od svih na Balkanu, a to je naravno Ivana Peters. Naša saradnja krenula je spontano u Grand Specijalu, i to je ostalo na Jutjubu zapisano kao nešto štu zvuči američki- objasnio je pevač za portal Grand Online.


Nema sumnje da je Đorđe bio u pravu, budući da su se njihove energije, ali i vokali spojili fantastično, a pozitivni komentari na njihov spoj nižu se u velikom broju. Iapk, Ivana nam je otkrila da kada se kamere ugase i kod njih dolazi do manjih svađa.

– Mislim da ne postoji osoba sa kojom sam se manje puta neslagala u nečemu i ne mislim samo na Đoleta, već i na ceo bend. Ovo je jedna lepa priča, eto jedino se posvađamo oko vremena polaska i odlaska na neki nastup, ali to je sve- našalila se pevačica.


Kako je izgledala promocija albuma i šta su nam sve otkrili pogledajte u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/ D. Bukovčić