Login/Registracija

U domu Ivane Bogićević SLAVLJE je počelo, baba se plaši da je Popović ne odvede (VIDEO)

Naša ekipa ovoga puta krenula je ka Ugrinovcima kako bi posetila dom ovogodišnje takmičarke “Zvezdi Granda“ Ivane Bogićević.

Pored Ivane, sačekala nas je i njena mnogobrojna porodica– roditelji, sestre, brat i omiljeni član familije baba Zora.

Iako je još uvek u fazi renoviranja, Ivana nam je otkrila da je apsolutno sve u sobi uredila sama i nije se libila da zasuče rukave i sama okreči zidove.

-Dok je bila korona i nestašica para ja sma sve zidove isprljala i to više nisam mogla da gledam. Na kraju sam uzela pare od tate čisto da kupim boje i materijal i sve sama odradila jer moleri za to deru- priznala je ona.

Primetili smo da je kod nje sve pod konac složeno, a kako kaže tako je oduvek i bilo.

Sve živo od šminke imam, ne sme ništa da mi fali. Ja sam bukvalno bolesna osoba koja mora da joj bude sve pod konac. Sve mora da ima svoje mesto- rekla je pokazivajući sređene fioke.

Omiljeni komad nameštaja definitivno je okrugli krevet koji je kupila od prve tezge.

Oduvek mi je bila želja da imam ovakav krevet. To sam videla kod Seke Aleksić i od tad mi je želja da imam isti.

Za Grand.Online napravila je izuzetak i dopustila nam da zavirimo u njen garderoberOvo mi je samo deo omiljenih. Imam cipele i koje sam nosila čitavih 15 minuta. Samo zbog slikanja i nikad više.

Nakon što smo detaljno “prečešljali“ njenu sobu, porodica Bogićević priredila nam je bogatu trpezu koju je pripremao ženski deo porodice.

Imali smo priliku da porazgovaramo sa svim članova Ivanine porodice i saznamo kakva je bila kao mala, ali nas je najviše iznenadila baba Zora, koja pretenduje da postane veća zvezda od unuke.


Pred našim kamerama baba Zora je i zapevala pa priznala da ako to bude činila više može da pobedi sve učesnike u “Zvezdama Granda“ – Odmah će Saša Popović doći da me vodi (smeh). Pobediću i Ivanu! Sve ću ih pobediti!

Kako izgleda Ivanin dom pogledajte u videu ispod:

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac