Login/Registracija

POTVRĐENO: Ana Bekuta otišla u penziju

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 14092023 FOTO MUNJA ok

Pevačica narodne muzike i jedna od omiljenih članica žirija „Zvezda Granda“, Ana Bekuta, postala je penzionerka u 64. godini.

Decenijama je uspešno gradila karijeru koja je danas imponzantna, a sad je došlo vreme malo da predahne, do duše samo na papiru.

Kako Grand saznaje, pevačica je prvu penziju dobila u martu ove godine.

IMG 4781 1

-Pevaću dok sam živa, o penziji ne razmišljam- rekla je Ana pre samo pet godina, a prošle za Grand potvrdila da zapravo Saša Popović i ona nikad neće biti pravi penzioneri.

-To mi je rekla moja astrologica, nema šanse da odem u penziju, kaže „Ti i penzija, ma nema šanse. Ti kao i Popović koji se stalno izvlači da je u penziji“, ali Popoviću i meni nema penzije, radićemo ovo dok smo živi –istakla je Bekuta za Grand.

ANA BEKUTA 16

Podsetimo, Ana je 6. septembra proslavila 64. rođendan, a tim povodom oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila na divnim čestitkama i željama.

-Najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život. Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života- poručila je Ana,a rođendansko iznenađenje priredili su joj na snimanju „Zvezda Granda“.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić