Login/Registracija

ISAK I SOFRA o ljubavnom životu i raskidima: „Jedan period patnje je morao da prođe“(VIDEO)

Aleksandar Sofronijević i Isak Šabanović ugostili su nas u muzičkom studiju kako bi promovisali pevačevu novu pesmu,a progovorili su i o ljubavnom životu.

Mnogi bi rekli da su harmonikaš Aleksandar Sofronijević i pevač Isak Šabanović nemoguća kombinacija, ali očigledno da nije tako.

Ovaj dvojac udružio je snage, pa je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ snimio pesmu za koju je muziku i aramžan radio upravo Sofra.

-Od sedam sati sam na nogama i hoću da čujem finalnu verziju pesme. I sad kad sam je čuo, to je neverovatan osećaj kad se na svoju pesmu deset puta naježiš – rekao je Isak.

Aca je poznat po tome da mladim pevačima daje šansu da snime njegove pesme, pa su se njih dvojica lako dogovorili oko saradnje. Obojica veruju u ovaj projekat i nadaju se da će se ova pesma daleko čuti.

-Koleginica koja radi u našoj produkciji Mirna Košanin je pevušila tu pesmu, a ja sam rekao daj da zovemo Isaka da čuje. On se iznenadio što ga ja zovem,svi znaju da ja sviram harmoniku, ali kad je došao prvo je bio skeptičan, a kad je čuo pesmu odmah se pronašao – rekao je Sofra za Grand.

Iako su mu do nedavno cvetale ruže u ljubavi, Sofra je raskinuo veridbu sa Granovom voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a nas je zanimalo da li je harmonikaš našao novu devojku.

-Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu – kazao je harmonikaš.

Isak je takođe nedavno raskinuo vezu sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, a pevač je samo za Grand portal otkriva koji je trenutno njegov emotivni status.

Samo se zakačite za to i ajde! (SMEH) – dodao je Isak i priznao da li sada kada su solo zajedno sa Sofrom ide u provod.

-Njega ne možeš da uhvatiš, on samo radi. Ali eto ideje, pa ću ga pozvati nekad, ne znam da li imamo isti tip devojaka, kunem ti se – dodao je Šabanović kroz smeh, a šta je na to odgovorio Sofronijević, pogledajte u videu.

Foto: youtube,
Autor: A. Milinković/B.Stuparušić