Login/Registracija

GODINU DANA JE ČUVAO, EMOCIJE SAMO NAVIRU: Isak Šabanović rasplakao fanove novom pesmom (VIDEO)

Isak Šabanović, roker raskošnog glasa koji nas je kupio svojim prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“, dugo je čekao pesmu koja će biti baš po njegovoj meri i emociji. I konačno je dočekao dan kada će je ponosno podeliti sa svetom.

Numera pod nazivom „Kunem se“ nastala je nakon završetka takmičenja i to u saradnji sa virtuozom na harmonici Aleksandrom Sofronijevićem i Mirnom Košanin, koji su napisali muziku, dok je tekst radila Mirna.

-Godinu dana je čuvamo i sada je došao trenutak da je predstavimo publici. Radili smo pažljivo na svakom tonu i zato vam sa ponosom najavljujem „Kunem se“– istakao je Isak u opisu nove balade koja je već na prvo slušanje kupila publiku.

Osim fantastičnog spota koji je snimio u Šabačkom pozorištu, publika nije mogla da ostane imuna na Isakovu emociju u glasu, kao i fantastične stihove i melodiju koja neodoljivo podseća na stare-dobre rok hitove.

Bravo, majstori! Kada se spoje tri dobre duše, Isak,Sofra i Mirna onda nastaje čudo! Vraćate nas u dobra stara vremena“, „Dugo smo čekali ovakvu pesmu i evo dočekali. Dugo će trajati,hit“, „Naježih se na prve taktove. Vrh pesma, ubica“, „Pesma prelepa i puna emocija, a ti je pevaš iz duše, ubija i pesma i tvoj glas“, samo su neki od komentara na Isakovu baladu koja je pred vama.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić