Login/Registracija

Popović uslovio pevača, on dao obećanje: U sledećem krugu mora da uradi OVO, ako želi da peva

U prvoj emisiji „Zvezda Granda“ imaćete prilike da vidite i čujete pevače koji se do sada nisu takmičili, a jedan od njih je i tridesetčetvorogodišnji Beograđanin Đorđe Radić koji će nakon nastupa za oko zapasti Svetlani Ceci Ražnatović, te će ga pevačica za sledeći krug uzeti pod svoje.

Za prvi krug takmičenja Rodić je odabrao pesmu „Žena“ Radoslava Rodića Rokija, koja mu je obezbedila prva dva glasa, dok mu je druga pesma „Nema te nema“ osigurala prolazak u naredni krug takmičenja, ali jedu stvar Saša Popović veoma je zamerio takmičaru.

Dobro Đorđe, idemo sada u bekstejdž da vidimo tvoju podršku – rekao je Popović, a onda se uz ovacije iz sobe emocija javio samo voditelj Voja Nedeljković.

Pa dobro Đorđe bre, pa zar niko od podrške da dođe sa tobom, a iz Beograda si– pitao je Saša takmičara, koji je objasnio da je želeo da bude sam u prvom krugu dok ne izvidi situaciju.

A šteluješ, je li? Ne može tako, sledeći put ako ne budeš imao podršku, nema pevanja – uslovio je kreativni direktor kandidata koji je za mentora izabrao Svetlanu Ražnatović.

-Ništa se ne brinite, svakako sam ja želela da ga uzmem ako prođe u naredni krug – rekla je Ceca i dodala:

-Imaš veoma specifičnu boju glasa – sa čim se složio i Saša Popović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk