Login/Registracija

Popović pomenuo televiziju koja će EMITOVATI “ZVEZDE GRANDA“: “Prodao sam sve…“ (VIDEO)

Snimanje nove sezone „Zvezda Granda“ počinje danas, a Saša Popović kaže da očekuje još uzbudljiviju sezonu, na šta su uostalom i navikli gledaoci ovog šou programa.

U razgovoru za Grand Online Saša je otkrio ono što već nedeljama zanima publiku, a to su termin i televizija na kojoj će se emitovati “Zvezde Granda“.


– Ja ne znam, niko od žirija ne zna, i to je to. Znaćemo za dan, dva,tri, deset, petnaest. Naši čelnici pregovaraju sa televzijama, to nije naša stvar više. Brena i ja smo prodali Grand i više nismo u toj priči. Pitajte vlasnike, United grupu a ne mene– rekao je Popović i dodao:

– Ljudi morate da shvatite, ja sam ovde isto kao i član žirija. Moj zadatak je da obavim audicije, da osmislim takmičenje, tu sam odgovoran i to volim. Što se tiče ugovora i pregovora, Saša Popović to više ne radi već novi vlasnici, da l’ će emiter biti  Prva, Pink ili RTS ne znam, ali  biće televizija sa nacionalnom frekvencijom– poručio je.

Uzimajući u obzir 15 fenomenalnih i uspešnih sezona ovog muzičkog takmičenja, Saša je sa nama podelio i novine koje će se desiti u novoj sezoni a koje je lično on osmislio.


Više nema produkcijskog žirija, sad su njih osmoro ravnopravni, svi birju kandidate. Imamo osam tastera a sa pet “da“ se prolazi. Ko dobije pet ili više taj bira mentora ali mentor može da ga odbije. Panik taster takoše može da se dobije ako 5 članova žirija to zahteva i eto. Moram još da kažem da smo na audicijama imali 7 hiljada kandiata, neverovatna brojka- otkrio je Popović.

Neizbežno pitanje bilo je i to kako on komentariše izjavu bivše članice žirija Jelene Karleuše, da “Zvezde Granda“ imaju manju gledanost otkako je ona otišla kao i da je glavni kamen spoticanja upravo njena najveća suparnica Svetlana Ceca Ražnatović.

– To što je ona rekla jeste zato što je nema godinu dana jer je napustila takmičenje, to je možda njen revolt. Mi smo po statistikama koje mogu svi da provere, prošlu sezonu bili najgledaniji i imali najgledanije finale, a sezona u kojoj je Ceca je u proseku bila gledanija nego prethodnih 4 ili 5 sezona– istakao je Saša.

Ostatak intervju sa Sašom Popovićem pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac