BLISTALA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! O Džejlinoj haljini se i dalje priča: „Nikad lepša nisi bila, goriš“

DZEJLA RAMOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 1 ok

Džejla Ramović novogodišnju noć provela je pevajući u luksuznom hotelu kompleksa Porto Montenegro u Crnoj Gori, gde je ulaz koštao čak 220 evra.

Kako je za doček sve bilo luksuzno, tako se i Džejla potrudila da stajlingom parira mestu na kom peva, a to je učinila vrlo elegantnim izdanjem koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Za novogodišnji nastup pevačica je obukla dugu zlatnu haljinu sa otvorenim leđima, a koja prati liniju tela, a poziranjem na terasi luksuznog holeta pratiocima je čestitala 2023. godinu.

Međutim, umesto da joj uzvrate čestitkama za Novu godinu, njeni pratioci komentarisali su stajling koji je ponela u novogodišnjoj noći.

323349252 206009205242164 5067094937205847669 n

„Goriš“, „Nikad nisi bila lepša i elegantnija“, „Prelepa si, Džejla“, „Ti si ponos Bosne i Hercegovine“, samo su neki od komplimenata koje je Džejla zaradila u novogodišnjoj noći.

Već sutradan pevačica je fanovima pokazala i drugu odevnu kombinaciju za koju ponela za reprizu i ponovo raspametila sve.

Efektna kombinacija u vidu škokičave crne haljine sa zlatnim zvezdicama pokupila je ponovo pregršt lajkova i oduševljenja njenih fanova.

Screenshot 20230102 193440 Instagram

Inače, od prvog javnog pojavljivanja do danas Džejla nosi titulu najbolje stilizovane i unikatne pevačice na našim prostorima.

Nedavno je na venčanju starije sestre Šejle oduševila sve kada se sa mlađom Lejlom pojavila u istoj haljini.

-Imale smo tu zamisao da na jednom venačanju budemo u istim bojama, a na drugim u različitim bojama, ali u istim haljinama. Veoma smo vezane i želele smo da na taj način budemo zanimljive i posebne – objasnila je Ramovićeva za Grand.

BONUS VIDEO Džejla progovorila o odnosu sa vaterpolistom: „Nerazdvojni smo“

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić