POČELO JE, POČELO: Kome je Voja udeljivao komplimente, a koga je bolela glava već na prvom snimanju? (VIDEO)

ZIRI ZG SNIMANJE 26092022 FOTO MUNJA 25 ok

Uželeli smo se „Zvezda Granda“ ali i članovi žirija jedni drugih- zato vas vodimo u dešavanja iza kulisa pred snimanje prve emisije koju ćete imati prilike večeras da vidite.

Dok su se muški članovi žirija rukovali jedni sa drugima, Saša Popović bio je miljenik nežnijeg pola te su poljupci prštali.

CECA

Vidno raspoloženi, ali i doterani nestrpljivo su čekali vreme za početak snimanja, a za to vreme Voja Nedeljković udeljivao je komplimente Ani Bekuti! Novom bojom kose raspametila je kolege, a čini se voditelja posebno.

VOJA

A šta bi prvo snimanje obeležilo ako ne đuskanje Aleksandra Milića Milija koga je u stopu sve vreme pratila Viki Miljković. Mada za njima nije zaostajala ni Sanja Kužet koja je za novu sezonu spremna kao zapeta puška.

Nama su ovakva dešavanja nedostajala, a verujemo i vama pa ne zamerite što su pojedini delovi samo plod naše mašte, mada realnost kaže da će se nova sezona najpopularnijeg takmičenja dugo prepričavati.

IMG 0123 1 1

Sudeći po dešavanjima iza kulisa biće veselo, ali na momente i napeto. Ko je otvorio sezonu rasprava i koga će to zaboleti glava već u prvoj emisiji „Zvezda Granda“ saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović