Login/Registracija

Plakaćete od smeha: Ovako izgleda čas srpskog jezika sa Ksenijom Tanu (VIDEO)

Da se trud i upornost uvek isplate dokazala je simpatična devojka iz Belorusije, Ksenija Tanu koja je svojim šarmom očarala publiku koja je u velikom broju održavala do samog kraja takmičenja „Zvezde Granda“.

Ipak, za razliku od njenih kolega iz takmičenja koji su se borili uglavnom sa tremom, Ksenija je ispred sebe imala najveći izazov- jezičku barijeru na kojoj je neprestano morala da radi, ali sa ove tačke gledišta zvezda Granda ne krije da je na sebe veoma ponosna.

Iako se takmičenje završilo, Ksenija je rešila da radi na usavršavanju jezika koji verovali ili ne, nije znala da govori kada se doselila u Crnu Goru gde sada živi sa suprugom i sinom.

-Tako mi je drago što sam ponovo u razredu! Nastavljam da učim jezik. Nisam mislila da će mi biti toliko drago što sam se vratila u razred. Nije nas mnogo ostalo od prošlog tečaja, ali ipak oni najhrabriji idu dalje- poručila je zvezda Granda i pokazala kako izgleda njen čas u školskoj klupi.

Podsetimo, Ksenija je nedavno za Grand ogolila dušu o svemu što je prošla u „Zvezdama Granda“ i otkrila koliko joj je zaista bilo teško da nauči jezik.

Prvi put kada sam došla u Crnu Goru nisam znala da kažem ništa, nisam ništa razumela osim osnovnih reči, a sada pričam i hoću da naučim još bolje– objasnila je za Grand ne krijući da joj učenje srpskog jezika nije bilo ni malo lako.

Težak je i iako imamo slične reči moram da uključim mozak jer se drugačije izgovaraju. Trebalo mi je puno vremena da naučim tekst i izgovor pesme, posebno mi je bilo teško na kraju jer je bilo malo vremena, nekoliko dana samo između snimanja- istakla je Ksenija.

BONUS VIDEO: Ksenija Tanu otkrila koju psovku je prvo naučila

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović