Urnebesno: Ksenija Tanu otkrila koju psovku je prvo naučila i kada je izgovara: „Svaki put je tako“ (VIDEO)

Da svaki san može da postane java uprkos brojnim preprekama dokazala je Ksenija Tanu koja je lavovskom borbom uspela da se plasira u finale „Zvezda Granda“ i svojim moćnim glasom i šarmom zadobije neverovatne simpatije publike i žirija.

Za razliku od njenih kolega iz takmičenja koji su se borili uglavnom sa tremom, Ksenija je ispred sebe imala najveći izazov- jezičku barijeru na kojoj je neprestano morala da radi, ali sa ove tačke gledišta ponosna je na svoj progres.

ksenija tanu kseniya

Prvi put kada sam došla u Crnu Goru nisam znala da kažem ništa, nisam ništa razumela osim osnovnih reči, a sada pričam i hoću da naučim još bolje– kaže pevačica kojoj učenje srpskog nije ni malo lako.

Težak je i iako imamo slične reči moram da uključim mozak jer se drugačije izgovaraju. Trebalo mi je puno vremena da naučim tekst i izgovor pesme, posebno mi je bilo teško na kraju jer je bilo malo vremena, nekoliko dana samo između snimanja– objašnjava pevačica.

ksenija tanu ksenya 1

Poznato je da svi stranci u Srbiji i regionu prvo nauče psovke, a nas je zanimalo koju ružnu reč je ona prvo naučila.

Ne znam ružne reči, možda jednu, ali neću da kažem (smeh), čula sam ih, ali ne pričam ih – stidljivo je odgovorila finalistkinja koja priznaje da je svaki put imala strah pred izlazak na scenu,

– Svaki put kada idem na scenu imam tremu, tresem se, ali svu energiju dam publici i to prođe- rekla je za Grand, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

ksenija tanu

Ona je nedavno za naš portal otkrila zbog čega se njen suprug nije pojavio u finalu „Zvezda Granda“.

Tu su brat i sestra mog muža, a suprug je sa decom. Imam baš malu decu i neće da ih niko drugi čuva nego on– otkrila je Ksenija, dok je na pitanje kako su njeni naslednici reagovali dok su gledali na televiziji, odgovorila:

–Ne razumeju oni, mali su, tačnije mlađi ništa ne shvata, baš je mali. Stariji sin mi je uvek govorio da sam lepa, ali svaki put kad smo zajedno gledali emisiju, pitao kako je moguće da sam i tu i na televiziji.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić