Login/Registracija

Zvezda Granda PROLAZI KROZ PAKAO: „Već neko vreme se lečim, IZDALO ME JE ZDRAVLJE“

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Selim Selimović ostao je upamćen kao jedan od najautentičnijih učesnika te sezone, koji se nakon takmičenja posvetio isključivo nastupima zbog čega je delovalo da se povukao iz javnosti.

Ipak, veliki broj nastupa i malo vremena za odmor, koštali su Selimovića zdravlja, koji je za Grand otkrio sa kakvim se problemima trenutno suočavaju on i njegova karijera.

Dugo nismo imali prilike da te vidimo u javnosti, zbog čega si se povukao?

„Povukao sam se zato što imam problem sa glasnim žicama, ne mogu dobro da pevam. Trenutno sam baš na pauzi, moram 6 meseci da odmaram kako bih to oporavio. Mnogo sam radio, nisam vodio računa i nisam očekivao da može tako brzo da dođe do premora, ali desilo se. Već neko vreme se lečim, pijem lekove, antibiotike i čajeve i nadam se da će to ubrzo da se reši“.

Prošlo je više od godinu dana, a tvoju pesmu još uvek čekamo, da li to znači da nisi pronašao pravu?

„Imam već dve pesme, ali one su na čekanju jer trenutno ne mogu da ih snimim zbog tog problema. Čim mi ozdravi glas, poradiću na tome i nadam se da će se publici svideti“.

Da li to znači da si ostao veran stilu po kome te publika zna iz takmičenja?

„Što se tiče pravca ostajem takakv kakvog su me upoznali i u tom stilu su mi pesme koje jedva čekam da čujete. Nema potrebe menjati nešto što su ljudi prihvatili, a za budućnost ćemo da vidimo, radim u skladu sa osećajem“

Bližimo se kraju 2022. godine, kakav je ona bila za tebe?

„Posao je bio top, ali moje zdravlje me je izdalo i malo sam se razočarao. Nisam očekivao da će tako nešto da mi se desi, ali nadamo se najboljem i da ćemo uskoro ponovo pevati zajedno. Odbio sam puno tezgi zbog toga, ali kada sve to prođe vraćam se tamo gde mi je i mesto“.

Da li imaš neke planove za doček Nove godine?

“ S obzirom na to da ne mogu da radim za doček, slaviću sa roditeljima. Dugo nisam slavio sa njima i drago mi je što ću ove godine tako učiniti“.

Kakve su ti želje za narednu godinu?

„Moja jedina želja je da moje grlo ozdravi i da sve bude kao što je nekada bilo, a zdravlja, uspeha i ljubavi želim i ostalim ljudima“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić