Login/Registracija

PITAMO VAS Ko je vaš OMILJENI PAR iz „Zvezda Granda“? (FOTO)

Takmičarima „Zvezda Granda“ ovaj šou doneo je slavu i popularnost, a nekima i pomogao da pronađu svoju ljubav. Tako su se Nikolina Kovač i Saša Kapor upoznali dok su učestovali u takmičenju i vrlo brzo se zaljubili. Njih dvoje danas imaju stabilan brak i jedan su on najpopularnijih estradnih parova. Kao kruna njihove ljubavi svakako je sin Nikolaj. 

Ivana Pavković i Petar Mitić takođe su svoju ljubav počeli u „Zvezdama Granda“, a danas važe za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj sceni. Ivana i Petar često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke slike na kojima izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a neretko svoje pratioce obraduju preslatkim slikama sa dvogodišnjim sinom Vujadinom. 

Rada Manojlović i Haris Berković i dalje neguju dugogodišnju vezu, a njihov odnos često je bio pod lupom javnosti. Ovaj popularni par imao je burne periode kada je u pitanju njihova ljubav, a mediji su nedavno pisali kako njih dvoje planiraju da se venčaju na nekom egzotičnom ostrvu daleko od Srbije. 

Koji od ovih parova je vama omiljeni? 🙂

POGLEDAJTE I OVO:

Ko je NAJZGODNIJI DASA u „Zvezdama Granda“? (FOTO)

ŽESTOKA KONKURENCIJA: Koja zvezda Granda ima najbolje noge? (FOTO)

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić