Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni, a onda priznao: „Nije mi bilo svejedno“ (VIDEO)

Petar Krekić oduševio je sve, ove subote, u duelu sa Jankom Jankovim, pokazujući svoj izvanredan talenat. Iako su obojica bili sjajni i dobili svih šest glasova, Janko dobio prednost nakon akapela pevanja, dok se Petar za svoje mesto borio iz baraža.

Krekić je istakao kako je protivnik bio jak, ali ipak, to ga nije omelo da bez ikakvih problema zasija u baražu i prođe dalje.

Komentari su bili i lepi i neke kritike, ali dobro, uglavnom mi zameraju isto. Protivnik je stvarno jak, kada sam dobio raspored i video sa kim sam u duelu, ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali nije mi bilo svejedno, znao sam da će biti jak duel – rekao je on.

0A0A1150
Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni,

Pored brojnih pohvala koje je dobio od strane žirija u prošlim krugovima, pale su i kritike na kojima je u međuvremenu poradio, a njegov sjajan napredak primetio je Đorđe David.

-Da, upravu su oboje. Eto, Đole je video napredak, krenuo sam i na časove pevanja. Marija je isto upravu, razumem je. Znam da mi fali ta energija na sceni i pokušao sam nešto, ali ne znam kako je to izgledalo. Rekla mi je da mi neće davati glasove ako se ovako nastavi, tako da nešto moram da promenim – rekao je iskreno.

Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni

0A0A1126 2
Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni,

Zamerka je bila to da Petar pored sjajnog pevanja mora više da se izrazi kroz igru na sceni, a sada je otkrio da mu je Viki predložila saradnju sa glumcima kako bi poboljšao svoj scenski nastup.

-Sa Viki uglavnom vežbam pevanje, ali spomenula mi je da krenemo možda sa nekim glumcima da radimo, da mi pokažu te neke pokrete, ali videćemo ako prođem u sledeći krug, pa onda – istakao je on, pa dodao koje mu to savete Viki kao njegov mentor predloži pre nastupa:

-Uglavnom mi kaže smej se, otvaraj usta, kao što mi i svi govore. Ja mislim da sam bar nešto promenio, baš što se tiče tog izgovaranja, a sad za dalje ćemo videti.

0A0A1124
Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni,

Krekić ističe da ne oseća tremu ni pre ni tokom nastupa, već smatra da je to više odgovornost koju nosi sa sobom.

-Ja uvek kažem ne, ali kada se izađe na scenu uvek postoji više kao neka odgovornost, šta će se desiti, kako će glasati i to. Tremu sam jedino imao u prvom krugu – zaključio je on.

0A0A1128
Petar Krekić uspešno prihvatio kritike i pokidao na sceni,

BONUS VIDEO: Petar Krekić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković