Petar izgubio fokus na bini, a Marija i Ana iznenadile potezom: „To je zbog devojke“

ipiccy image 51

Na grandioznoj sceni „Zvezda Granda“ večeras su nastupili kao peti par Petar Bulatović iz Podgorice i Marija Previšić iz Neuma (Bosna i Hercegovina).

Petar se večeras predstavio sa pesmama „Ko te ljubi ovih dana“ i „Dukat u nedrima“, a Marija „Četiri stađuna“ i „Dat će nam Bog“. Najveća podrška tokom nastupa bili su im mentori Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac.

IMG 6929

Ovaj duel završen je rezultatom pet naprema četiri glasa za Petra Bulatovića, a prvi koji je večeras komenatrisao nastup bio je Aleksandar Milić Mili.

-Bili su podjednaki, sigurno je za baraž, ali ne i za šest. To mora bolje, ova Nina Badrić deluje slabo, kandidat broj jedan šeta sa ritmom malo levo, malo desno – reka je kompozitor, a na njegove reči nadovezala se Marija Šerifović:

-Očekivala sam više od ovog duela. Mislim da je Petar u padu, nešto nije OK. Večeras uopšte nisi bio u ovom studiju niti u fokusu. Tempo ide, a ti nisi u pesmu. Povedi računa, kod kandidatkinje mi se dopala prva pesma.

IMG 6867

Ana Bekuta ovog puta je bila blaga prema kandidatima.

-Sa osamnaest godina Petre ti si ovo super odradio, Marija ti si moj favorit od početka takmičenja i bićeš do kraja– rekla je pevačica, a nakon Ane priliku da komentariše kandidate imala je Viki Miljković:

-Dugo sedim u ovom žiriju, desi se da dobrim kandidatima naiđe loš dan. Odlični ste kandidati i veliki potencijali, ali u duelu prednost dajem Petru. Mislim da nisi bio prisutan ovde, imam ja takvog jednog kod kuće. Kod njega su kada je odsutan uvek u pitanju devojčice neke, a kod tebe? – zaključila je Viki, pa se obratila kandidatu koji je kratko odgovorio:

-Moguće da je to razlog.

IMG 6975

Nakon izlaganja Viki Miljković ostali članovi žirija su zaključili da je uvek naklonjena kandidatima svoje kume Svetlane Cece Ražnatović, pa su na njeno izlaganja Marija i Ana imale repliku u vidu pesme i zapevale: „Nije kuma dugme“. Njihov potez u studiju je izazvao salvu smeha i dobro raspoloženje.

IMG 7001

Završnu reč imali su kao i uvek mentori:

Bosanac je prvo udelio komplimente voditeljki, a zatim se zahvalio svima koji su glasali za njegovog kandiadata.

Ceca je zdušno podržala svog pulena.

-Što se Petra tiče mislim da je oštećen jer je lep i talentovan, apsolutno stvoren za scenu, ali i Marija takođe.

IMG 7003

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk