„Ja ništa strašnije nisam čula od ove pesme“, Marija šokirana Milijevom kandidatkinjom

ipiccy image 18 1

Sjano stilizovani, ali ne tako dobro pevački spremni na sceni „Zvezda Granda“, večeras su se pojavili Katarina Mulavdić i Nenad Kostov.

Milijeva kandidatkinja, Katarina pevala je „Haljina“ i „Bred Pit“, doke je Cecin kandidat odabrao“Zagrli me“ i „Ne zovi me“, a u poslednjem trenutku žiri je glasao i svakome dao po četiri glasa.

0A0A3682

Snežana je prva istakla da su bili ujednačeni i da je konačnu odluku želela da prepusti Saši.

Prednost kadnidatu broj dva, bio je bolji pevački. Katarina je bolja nego u prošlom krugu i „Bred Pit“ ti je bolje legla– smatrala je Viki, sa čim se složila i Bekuta koja nikome nije dala glas jer je smatrala da nisu pokazali dovoljno za sledeću fazu takmičenja.

IMG 6474

Ja dugo ništa strašnije nisam čula od prve pesme Katarine Mulavdić. Ništa te nisam razumela, ja sam sigurna da mi uzmemo da pišemo taj tekst, to nema veze sa onim u originalu. Ja ne bih dala glas nikome, ali da ne ispadnu zbog toga sam glasala. Mislim da si ovu šansu trebala pametnije da iskoristiš. Nenade, prva pesma okej, ali druga, to si omanuo sto posto– rekla je Marija sa čim se složio Đorđe koji je dodao da su bili lepo obučeni.

IMG 6503

Bosanac je delio mišljenje sa kolegama i istakao da nije video pomak uprkos trudu.

Na kraju, mentori su dali svoj sud. Mili je otkrio kako su komentari žirija na mestu i da prva pesma nije bila dobar izbor za Katarinu koja je insistirala da to peva, ali da on nije bio za to.

IMG 6337 2

Ja nisam zadovoljna glasanjem. On je prvu pesmu otpevao na svoj način, duga pesma takva je napadačka je. Kada se neko ugasi, što se ugasio, kada napada, što napada, te histerilno je za mozak. Ko ugodi, alal mu vera. Što se mene tiče tis i za ovu scenu, talenat si i baražu pokidaj– poručila je Ceca.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić