Login/Registracija

Petar Bulatović se opustio: Paparazzo uhvatio pevača na plaži, evo kako izgleda u kupaćem i šta radi na primorju (VIDEO)

Najmlađi ovogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Petar Bulatović uhvaćen je na plaži na Crnogorskom primorju kako sa prijateljem bira kutak na kome će se opustiti i uživati u čarima mora.

image00002 2

Ekipa Grandovog portala snimila je Petra dok je tražio slobodnu ležaljku.

image00003 1

On je želeo da se smesti van gužve kako bi mogao da se opusti, jer su mu neprestano prilazili ljudi želeći da se sa njim upoznaju i fotografišu.

Capture 12

Petar je najpre osmatrao okolinu tražeći idealno mesto za svoj odmor, da bi uz pomoć prijatelja konačno pronašao savršeno mesto.

image00012 1
image00021

Pevač je razgovarao telefonom sa nekim, a kako je vreme odmicalo čini se da se dogovarao da još neko dođe i pridruži im se na plaži.

image00018 1 1
99

Sedeo je neko vreme u majici a činilo se da društvo ipak neće tako skoro moći da im se pridruži.

image00015
image00001 1

Pošto niko nije dolazio, pevač je na kraju odustao od čekanja i rešio da se sunča i prepusti čarima boravka na plaži, a kada budu stigli drugari, pridružiće se njemu i njegovom ortaku.

image00004

Lepo letnje vreme opustilo je mladog pevača i on je sve vreme bio nasmejan i dobro raspoložen, pa se da zaključiti da mu boravak na plaži prilično prija.

Foto: Ankić/Jović/Čumić,
Autor: Dačić/Ankić/Jović/Čumić