Login/Registracija

Od pozadine da ti se zavrti glava: U takmičenju bila smerna, a na plaži zvezda Granda pokazala čime raspolaže (VIDEO)

IMG 20230802 WA0020

Mlada pevačica Ivana Dimkovski proslavila se učešćem u „Zvezdama Granda“ pre nekoliko sezona. Od tada njena karijera ide samo uzlaznim putem, a gde god da nastupa uvek napravi nezaboravnu atmosferu.

IMG 20230802 WA0022

Ipak, iako je tokom takmičenja bila prilično smerna, na plaži odaje sasvim drugačiji utisak.

Ekipa Grandovog portala snimila je Ivanu kako se šeta po talasima, a čitav prizor sa svih strana prosto raspaljuje maštu: sunce koje se neumitno bliži horizontu stvara još čokoladniju boju njenog savršenog tela, a modre nijanse Jadrana upotpunjene vedrim nebom odaju u najmanju ruku atmosferu za uzdahe.

Pevačica je odlučila da se prošeta na jednoj od plaža Budvanske rivijere, a i more se uzburkalo pri dodiru sa njom.

IMG 20230802 WA0019

Talasi su je naime sprečili da se upusti u plivanje, ali su sa druge strane stvorili bajkoviti ambijent, pa je nastao predivan prizor.

Capture 20

Ivana se inače takmičila dva puta u „Zvezdama Granda“, u prvoj sezoni mentor joj je bila Jelena Karleuša, u drugoj Đorđe David i sa ove vremenske distance ona skuplja znanja od oba mentora.

-Ne bih mogla da ih razdvajam zaista, svako je poseban i svojstven na svoj način.  Od Jelene i Đorđa sam naučila dosta, nesebično su me savetovali i znam da će mi ta iskustva značiti kroz dalji tok moje karijere. Ja ću se truditi da opravdam njihovo poverenje – rekla je Ivana koja je nedavno objavila svoju prvu pesmu pod nazivom „Zavisna“.

Foto: Ankić/Jović/Čumić,
Autor: Dačić/Ankić/Jović/Čumić