Petar Bulatović pokazao gde će biti danas, sve obelodanio na mrežama (FOTO)

PETAR BULATOVIC ok 9 768x512 1

U muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ momak iz Crne Gore Petar Bulatović briljirao je iz kruga u krug, osvojivši simpatije publike, a poslednjih nedelja dokazao je da je popularan sa razlogom.

Petar je tokom leta nastupao deleći scenu sa svojom mentorom iz takmičenja Cecom Ražnatović, ali i sa Aleksandrom Prijović, a nakon uspešnih „prvih koraka“ odlučio je da svu svoju pozitivnu energiju pošalje srpskim košarkašima.

PETAR BULATOVIC 18 GOD. PODGORICACG 16 ok

Pevač se naime na Instagramu već tagovao da je u Manili kako bi naznačio da će pomno pratiti finale Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i Nemačke koje uskoro počinje.

Ovo i ne čudi, s obzirom da je kapiten naše selekcije Bogdan Bogdanović poreklom iz Plužina, a nedavno je i predsdednik Crne Gore posetio njegove roditelje i najavio podršku navijača u borbi za zlatni trofej.

Snapinsta.app 376663374 3281671688790321 7860481074947727629 n 1125

Petar želi da svojom podrškom i izbliza prenese pozitivnu energiju na generacijski bliske igrače, kao i žar za uspeh poput onog kakav je i sam postigao, o čemu je nedavno govorio.

PETAR BULATOVIC 18 GOD. PODGORICACG 3 ok

Petar je istakao kako je sa 18 godina uspeo da stigne do koncertnih podijuma.

-To je za mene velika stvar, vatreno krštenje što se kaže. To je sjajna prilika da se pokažem i na tom polju, jer ljudi koji se bave muzikom znaju da je pevanje na svirkama drugačije od drugih prilika poput koncerta, koliko to iziskuje snage i energije, poznavanja repertoara, tako da je moje pojavljivanje na njenim nastupima sjajna stvar. Za par dana dolazi i nastup u Top Hill-u. Mnogi godinama rade i ne dođu do toga, eto ja imam tu sreću da se sa samo 18 godina pojavim tamo. To jedva čekam i za to se spremam – ispričao je nedavno Petar.

BONUS VIDEO: Petar Bulatović: „Sa Cecom imam vatreno krštenje“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić