Pokazao kakav je car! Hamza Gušić u sportskom čelendžu, otkrio šta je sve u stanju da uradi u teretani (FOTO)

HAMZA GUSICok 8

FInalista u „Zvezdama Granda“ Hamza Gušić osvojio je simpatije publike širom regiona emocijom koju pruža tokom izvođenja folk hitova, a na putu do slave morao je da se podvrgne i ozbiljnim pripremama, tačnije skidanju kilograma, kako bi svoj vizuelni imidž doterao do savršenstva.

HAMZA GUSICok 10

Trenzi koje nije obožavao vremenom su mu prirasli za srce a sada je odlučio i da se upusti u ozbiljan sportski izazov.

Hamza je naime „ukrstio koplja“ sa prijateljima u teretani i upustio se u ozbiljan takmičarksi trening koji je obuhvatao niz vežbi u raznim kategorijama.

Snapinsta.app 376819740 18381168829004297 4879720680722505076 n 1152

Pevač je sve obelodanio na jednoj fotografiji, a o tome koliko mu je bilo teško u početku govorio je ranije za Grand, kada je u jednom trenutku priznao koliko je izgubio kilograma između dva takmičarska kruga.

-Najpre 11 a sada je već 13 kila – otrkio je Hamza a nas je zanimalo kako mu je to pošlo za rukom za svega nešto više od dva meseca.

-Dobra prehrana i dobar trening sa mojim trenerom i sa momcima sa kojima radimo subotom grupne treninge – pojasnio je takmičar i rekao koji sport upražnjava.

HAMZA GUSIC 32 GOD. TUZLABIH 13 ok

-Uglavnom idem u teretanu, ali to je mučenje – iskren je bio takmičar.

Hamza je u razgovoru za Grand onlajn otkrio i šta mu je bilo najteže prilikom pripreme nastupa:

-Najteže je bilo da počnem da skidam kilograme. Što se tiče samih pesama dosta su mi pomogli Marijini saveti – zaključio je Hamza misleći na mentorku iz takmičenja Mariju Šerifović.

BONUS VIDEO: Hamza Gušić progovorio o porodici

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić