Nakon bolesti, Marina Tadić morala hitno na operaciju: „Dijagnoza je došla neočekivano“

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Popularna pevačica Marina Tadić suočila se sa strašnim vestima kada je reč o njenom zdravstvenom stanju. Naime, momenat kada joj je otkrivena endometrioza zbog koje je morala na hitnu operaciju, nikada neće zaboraviti.

– Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene – istakla je Marina koju su nakon intervencije uveli u veštačku menopauzu, o čemu je nedavno govorila.

-Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija- objasnila je pevačica.

mtadic 768x606 1

Nažalost, ni nakon operacije nije bio kraj Marininim mukama budući da su je lekari savetovali da odmah ostane u drugom stanju, a kako je i sama Tadićeva priznala ne ide sve uvek baš onako kako želiš.

-Zaista je teško! Bila sam nervozna, osetljiva, bilo mi je čas vruće, čas hladno, menjalo mi se stalno raspoloženje. Ali ovaj period je na sreću prošao. Uplašila sam se da neću imati dece, znala sam da uz ovu bolest često idu problemi sa sterilitetom- prisetila se pevačica teških trenutaka koje je prolazila.

Međutim, bez ikakvih prepreka je zatrudnela i prirodnim putem 2020. godine rodila ćerku.

17368fe396917c5d6c6b53eea5f6e730f42a25d9
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/Instagram,
Autor: J. Jović