„Želeo sam samo da se pojavim, dolazio nespreman“, Perica Veljković priznao šta ga je koštalo boljeg plasmana u Zvezdama Granda

PERICA VELJKOVIC 19 GOD. BEOGRAD 4
Perica Veljković o Zvezdama Granda

Mladi pevač Perica Veljković proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a nedavno je za Grand otvoreno govorio o takmičenju.

Perica priznaje da je dosta toga o muzici naučio od svoje mentorke Marije Šerifović i dodaje da je zasluženo dobijao o kritike od nje.

IMG 9953 1
Perica Veljković o Zvezdama Granda

Perica Veljković o Zvezdama Granda

Ne mogu da kažem da je Marija stroga, ali želi da sve to bude dobro za nas, stavrno želi dobro svim svojim kandidatima. Od nje sam dosta naučio, najviše mi je zamerala dikciju, ali mogu da kažem da sam radio na tome i da sam se popravio. Išao sam i na privatne časove pevanja – rekao je on za Grand.

perica veljkovic o zvezdama granda
Perica Veljković o Zvezdama Granda

Pevač je pred kamerama iskreno priznao da je prve sezone olako shvatio takmičenje i možda baš u tome vidi razlog što nije ostvario malo bolji plasman.

-Kritikovala me je često zbog neodgovornosti i ja se tu slažem sa njom. Nisam takmičenje shvatao ozbiljno toliko. Prve sezone mi je bilo samo da dođem i da se pojavim, dolazio sam nespreman čak par puta, da nisam ni provežbao pesmu. Dođem samo tako, ja sam iskren i kažem da je bilo tako – zaključio je on.

BONUS VIDEO – Perica Veljković nastup Zvezde Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković