Grand u poseti kod Milija: Producent progovorio o porodici, pa se dotakao Marije Šerifović: „Bila je kod mene u studiju“ (VIDEO)

Ekipa Granda imala je priliku da poseti producenta i člana žirija „Zvezda Granda“ Aleksandra Milića Milja koji je sa nama podelio svoje novogodišnje planove, a posle dužeg vremena je u medijima otvoreno govorio o porodici.

mili o porodici i planovima
Grand u poseti kod Milija

Kako se bliže praznici, tako i u njegovom domu vlada euforija, mada priznaje da su njegova deca novogodišnju groznicu prerasla, te ih sada obraduje nekim egzotičnim putovanjem.

-Deca su paketiće odavno prelasla, a od kada sam prestao da sviram obično novogodišnje praznike tradicionalno provodim na nekim toplijim destinacijama, tako će biti i ove godine. Ako se odlučim da sviram, znam da nema ništa od odmora, to znači da se smrzavam na nekom Trgu –rekao je Mili kroz smeh.

grand u poseti kod milija 6
Grand u poseti kod Milija

Grand u poseti kod Milija

Iako se njegova supruga Nina retko pojavjuje u javnosti, Mili kaže da ona potpuno razume njegov posao i da mu je velika podrška već godinama.

-Njoj je potpuno jasno kako funkcioniše ovaj posao i ja sam generalno neko ko ne voli da se eksponira u medijima. Osim kada su neki projekti kao što su bili deset Cecinih albuma, Brena, Miligram, tada sam gledao kako ću biti u medijima. Ali kako se završi kampanja, ostalo ide nekako po inerciji – istakao je on.

grand u poseti kod milija
Grand u poseti kod Milija

Za 2024. godinu ima velike planove, a jedan od njih je veliki muzički projekat u kojem će ućestvovati najveće zvezde sa naših prostora.

-Bila je Marija u studiju, radim sada jedan projekat za Miligram, to će biti jedan veliki album koji će biti potpuno drugačiji. To radim sa puno izvođača i biće velike zvezde kao na prvom albumu. Pokušavam da napravim album za najvećim izvođačima koji postoje na Balkanu. Dosta se promenila situacija i muzika, ali ja želim da ponudim jedno novo rešenje kuda treba da ide muzika, a da tu budu najveće zvezde i voleo bih da Marija bude jedna do njih – zaključio je Mili za Grand.

mili o porodici i planovima 1
Grand u poseti kod Milija

Vest da je Marija Šerifović postala majka uzdrmala je i obradovala čitav region, a među njima je i Mili koji je siguran da će biti fantastična u ulozi roditelja.

-Mnogo sam se obradovao jer sam znao da je Maki imala tu jednu želju i ta joj se želja ispunila. To je predivno! Ne sumnjam da će Marija biti fantastičan roditelj, a i da će Mario imati interesantan život jer je već prvog dana dobio ogromnu količinu ljubavi sa hiljada adresa od svih nas – rekao je Mili i uputio čestitke Mariji Šerifović na njenom ostvarenju sna.

Ceo intervju sa Milijem pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković