Login/Registracija

PAPARACO Zvezda Granda ŠVALERČINA? Uhvaćen kako šeta DEVOJKE

Kada su u pitanju pevači, naročito zvezde „Granda“ popularnost i bogat život se podrazumeju. Uz njih su uvek najlepše i najzgodnije devojke, tu su i luksuzna mesta i brojni fanovi koji ih okružuju, ali od ovog pevača to nismo očekivali.

Samo nekoliko nedelja nakon što je objavio da je srećno zaljubljen, zvezda „Granda“ Željko Vukčević uhvaćen je iste večeri sa nekoliko različitih devojaka u Crnoj Gori.

Ekipa redakcije Grand Online patrolirala je primorjem kada je spazila pevača u Portonovom kako sam šeta, a zatim mu se u šetnji pridružila zgodna brineta u bež kombinezonu sa kojom se sve vreme smejao i na kraju je odveo na piće.

Samo sat vremena kasnije Željka smo uhvatili u društvu druge devojke koja je ponela kratak šorts i plavu majicu, ali ono što nam je zapalo za oko tokom njihove šetnje jeste njegova gestikulacija ruku koja ga je odala da je reč o nekoj raspravi, ili je možda samo reč o nesporazumu. 

Nakon toga Vukčević je vitku plavušu otpratio do parkinga čuvenog kompleksa, gde su pozdravili i izgrlili, a nakon toga je sačekao treću devojku.

Luksuznim kompleksom pevač je prošetao još jednu nepoznatu brinetu, ali ovoga puta držeći je za ruke. 

Željko je sve vreme grlio devojku, smejao se i šalio, a zatim su su uputili ka jednom poznatom kafiću u blizini marine gde su ispijali skupoceno vino.

Željko je sedeo u držuštvu tri zgodne žene, a ono što smo primetili jeste da vitke plavuše nije bilo ni na vidiku. 

– Kada su klinci počeli da prilaze njihovom stolu i da se slikaju, shvatili smo da tu sedi neko poznat, pa smo obratili pažnju i naravno, svi iz lokala ga prepoznali iz ‘Zvezda Granda’. Nisam sad neki fanatik da sam gledao svaku epizodu, ali za Željka i Krstinju znam, naši su, pa sam ih upamtio- priča konobar iz dobropoznatog kafića i nastavlja:

– Šta znam, normalno deluje, ljubazan je i društvo u kom je bio je bilo vrlo nasmejano i raspoloženo. Cele večeri su se smejali i s vremena na vreme naručivali piće, uostalom kao i svi gosti. Ništa neuobičajeno. Nismo hteli da ga ometamo, niti da se slikamo, jer nam je to zabranjeno, a to za devojke stvarno ne znam, kod nas u lokalu je bio sa tri devojke i pričali su o nekoj plaži, to sam jedino čuo kad sam donosio piće.

Nakon ovoga možemo samo da kažemo: Željko, šmekeru i zavodniče! 

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac