Danijela Komljenović progovorila o pobedi: „Ovde ima sjajnih pevača i divnih ljudi“ (VIDEO)

DANIJELA KOMLJENOVIC 42 GOD. SASVETSKI KRALJEVAC 16

Nasmejana i raspoložena veteranka iz Zagreba Danijela Komljenović uspela je sjajnim nastupom i dobrom energijom da sebi obezbedi prolazak u polufinale, a nakon nastupa iskoristili smo priliku da sa takmičarkom porazgovaramo o učešću u emisiji „Nikad nije kasno“.

Meni je prelepo, hvala dragom Bogu na ovome i Žiki koji nam je pružio priliku – započela je ovim rečima Danijela razgovor za Grand.

0A0A0964 1

Vetranka nam je otkrila i da li sada nakon učešća u najemotivnijem muzičkom šou na ovim prostorima ima više nastupa, kao i o tome šta joj se sve promenilo u životu.

Imali smo i pre svirke, a sada se to povećalo naravno. Mnogi nas preporučuju i prepoznaju – istakla je veteranka.

DANIJELA KOMLJENOVIC 42 GOD. SASVETSKI KRALJEVAC 17

Iako je u dosadašnjem učešću pokazala da odlično peva zabavnu muziku, veteranka nam je otkrila da na nastupima češče izvodi neki drugi žanr.

-Zapravo na nastupima češće izvodim narodnu muziku od zabavne. U Hrvatskoj se sluša pop i rok, ali naravno da se slušaju i narodnjaci. Uz njih se čovek najbolje opusti i ni jedno slavlje bez toga ne može da prođe – istakla je veteranka, pa nam rekla da na sceni peva za svoju dušu, ali i da ne očekuje pobedu.

danijela

-Da, apsolutno je tako. Pevam za svoju dušu, a ne očekujem da pobedim jer ovde zaista ima sjajnih pevača koji su uz to i divni ljudi – istakla je Danijela.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk