Ovo niste videli na TV-u: Marija Šerifović upala u vatru, takmičarki pukle pantalone u finalu „Zvezda Granda“ (VIDEO)

IMG 4899

Finale „Zvezda Granda“ oborilo je sve rekorde gledanosti, a sedamnaest kandidata potrudilo se da u samoj završnici takmičenja zablista i gledaocima priredi neverovatan muzičko-vizuelni spektakl.

Rasveta i scenografija, specijalno osmišljene koreografije, vatra i sneg bili su samo deo spektakularne završnice.

IMG 9442

Međutim, publici se kraj malih ekrana činilo da sve protiče savršeno i tačno kao švajcarski sat, a zapravo su iza svakog nastupa stajali sati i dani pripreme, kao i strah da li će sve ići po planu.

Iako je nastup Ksenije Tanu kraj malih ekrana delovao spektakularno, Beloruskinja se zapravo našla u situaciji o kojoj nije ni sanjala.

KSENIYA TANU ok 1 4

Strah da li će uspeti da peva dok je vatra oko nje obuzeo je finalistkinju, a kao pravi mentor Marija Šerifović rešila je da probije led i dokaže Kseniji da ona to može, te i sama upala u vatru.

mara vatra

-Ksenija, možeš ti to!- bodrila je mentorka ne krijući da se i sama uplašila.

Ksenija je nakon izvanrednog nastupa bukvalno bila crna od gareža, a zahvaljujući svojoj hrabrosti i profesionalizmu zaslužila je dubok naklon svoje mentorke što joj je bio veliki podrstrek na nabaci osmeh na lice.

ksenija i mara 1

Finalistima definitivno nije bilo lako, a osim treme borili su se i sa drugim nepredviđenim okolnostima.

Brojna iznenađenja iza scene, kako ona pozitivna, tako i negativna bila su deo finalne noći.

Ipak, čini se da su Martina Jozinović kojoj se uništila šminka tik pred nastup i njena koleginica iz tima, Ksenija Tanu ipak imale najmanje sreće.

0A0A8095

Ono što je najbitnije devojke nijedna situacija nije uspela da poremeti, te je Beloruskinja iz Marinog tima zadržala osmeh čak i kada su joj pukle pantalone.

ksenija1

Napetost i uzbuđenje rasli su iz minuta u minut, ali ne bi sve bilo tako lako da finalisti nisu imali i podršku svojih prijatelja i članova porodice koji su im ulivali pozitivnu energiju tokom cele noći.

amna jusic 1
lidija 2

Ništa manje tenzije nije bilo ni među mentorima koji su iz bekstejdža pomno pratili nastupe svojih takmičara i bodrili ih da u finalnoj noći daju svoj maksimum.

Mada bilo je i onih koji su otišli korak dalje i davali im poslednje instrukcije pred nastup.

bs 1

Ceci Ražnatović i njena kuma Viki Miljković veče su provele u zagrljaju s obzirom da im je tako bilo lakše da preguraju stresne trenutke koje su proživljavale sa svojim takmičarima.

ceca i viki 1

Naravno to nije sve! U videu ispod pogledajte sve detalje sa tonske probe i iz finalne noći koje niste mogli da vidite u prenosu uživo:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ I. Ankić