Otkriveno sa kim putuje na turneju Slavica Angelova, stori njenog mentora iz takmičenja sve razotkrio (VIDEO)

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICAMKD 24 ok

Đorđe David, Ivana Peters, ali i učesnici „Zvezda Granda“ nastupiće ove godine na tradicionalnoj Unskoj regati koja je održava u Bihaću, a sjajnu atmosferu najavili su još tokom puta u ovaj grad u Bosni i Hercegovini.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 2 ok

-Evo nas, prošli smo Novi grad, hrlimo ka Bihaću i 49. Unskoj regati. U celoj toj priči će da se dešava svašta nešto, između ostalog Ivana Peters, Aleksandar Josifovski, Slavica Angelova – započeo je Đorđe sa nabrajanjem putnika u kolima koji će nastupati večeras u Bihaću u okviru ove manifestacije, i otkrio sa kim putuje pobednica ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“, a sve je objavio na svom Instagram storiju.

-Kiko, Slavicin burazer – rekao je Đorđe.

Vesela i raspoložena ekipa uputila se na tonsku probu pre nastupa, a okrepljenje pred nastup usledilo je u jednom bihaćkom kafeu.

-Na moju veliku radost Dženan, Josifovski, Tomi, Tea, Dženanova ekipa, Kika smo prošli, Džela, Đole Guči. Gospodin veliki otac, Strumica Slavica Makedonija i se mua, ja, Rene – rekao je vidno raspoloženi Đorđe.

Program je će trajati od 26. – 29. jula, a centralni događaj je veliki koncert. Pored Đoleta i Ivane, publici će pevati pobednica „Zvezda Granda“ Slavica Angelova, Aleksandar Josifovski i Dženan Rakić.

Snapinsta.app 363294975 269544352365582 859178381055799489 n 1080

Sa njima je dobar provod sigurno zagarantovan, a koncert će biti jedna velika rok žurka za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

-Ova manifestacija je za 49 godina ugostila brojna imena iz pop, rok i narodne muzike. Ove godine je došao red na rok priču i na ono što je izašlo iz onoga što se zove festival „Zvezde Granda“. Ja sa svojim bendom, Ivana, sa kojom već godinama radim toliko godina po regionu dobili smo Aleksandra i i pobednicu Svavicu, oni su poslednje dve godine bili moji superfinalisti – rekao je Đole ranije i naglasio:

-Naravno da će gost biti i Dženan Rakić, dečko koji je iz Bihaća, rođen je tu i živi u Buhaću. On je osvojio seca žena širom regiona. Centralni koncert je posvećen nama, mislim da je to važno za produkciju i žiri. Pre svega i Marija Šerifović je kao član žirija poslednje godine ovde bila gost u tom centralnom treminu koji mi sada imamo, 28. jula.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić