Đorđe David komentarisao aktuelnu scenu, pa izdvojio nju: „Za mene je otkrovenje koliko dobro ta devojka peva“

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 11 ok

Ponosni mentor ovogodišnje pobednice takmičenja „Zvezde Granda“ rok pevač Đorđe David je sa Slavicom Angelovom gostovao u emisiji Ivana Gajića i tom prilikom se dotakao brojnih tema između ostalog današnje muzičke scene i najpopularnijih pop pevačica uporedivši Slavicu sa njima.

-Kada uzme mikrofon, to je potpuna transformacija, što je opet dovoljan pokazatelj, mislim da je ona u vremenu. Mislim da ono što je Rita Ora, onda ova druga mala. Duelipa, pa ne znam, Grande i tako dalje, te mlade devojke koje su tu negde, između 20 i 24 godine. Znači, to je ta neka ekipa koja sada dolazi, međutim, to su sve likovi koji pevaju. – rekao je David.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 2 ok

Pored stranih, naveo je i naše mlade zvezde, i po načinu govora može se zaključiti da je favorit mladih naročito Breskvice.

-Mislim da je ta neka disciplina počela i kod nas polako da se pomalja. Ja ću da kažem, sad i te neke srpske predstavnike, kad su mladi ljudi u pitanju. Imate Nevenu Božović koja je zaista preozbiljan pevač. Imate Saru Jo, imate Breskvicu koja je za mene, recimo, otkrovenje koliko dobro ta devojka peva, koliko dobro vlada pevačkom materijom.– kaže on.

DJORDJE DAVID I BEND 138

Pevač je na kraju zaključio svaku epohu prati određeni trend i žanr i da će pevači i muzika naravno uvek biti aktuelna i da kvalitet presuđuje.

-Prema tome, kakvi god trendovi da postoje i šta god da se dešava, da li je u pitanju pop, rock ili narodna muzika, samo pevači će biti ti koji će ostati upamćeni, nije važno ni kako izgledaju, nije ni važno koliko su pola, polnog opredeljenja da li su iz Makedonije, iz Bosne ili iz Srbije. Znači, muzika je nešto što će uvek preživeti uprkost trendovima i evo, hajde da kažem, i u Zvezdama Granda.-navodi roker.

d7607b7f2bb5096076baf607c87dfd33e511f484

Đorđe je nedavno i istakao da će se tek nakon finala pozabaviti pobednicom i ostalim članovima tima i da će dati sve od sebe da njegovi takmičari izgrade svoje mesto na estradnom nebu rekavši:

-Moram da kažem da ću se tek sada baviti svojim kandidatima, neću ih ostaviti na miru. Njihove muke tek počinju, dok su bili u takmičenju bili su ušuškani, sada nema vremena za to.

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K. Munja,
Autor: J.R.