Osvanuo video Nikole Ajdinovića u krevetu sa novom devojkom, fanovi u ŠOKU: „ĐAVOLE MALI, nije ovo za tebe“(VIDEO)

secer

Od kako se razveo od supruge sa kojom ima dvoje dece i uplovio u vezu sa koleginicom Anđelijom Krstić, Nikola Ajdinović Šećer ne krije da živi punim plućima i da ponovo strasno voli, a sad je novim videom to i dokazao.

Snimak koji je sve iznenadio jeste onaj u kom je do detalja prikazana njihova ljubav, ali posebno je sve šokirao kadar u kom njih dvoje razmenjuju nežnosti u krevetu.

adjinovic devojka

Naravno, nije reč o privatnom snimku, već o novom spotu koji je Šećer snimio sa novom devojkom.

Na ovu ideju došli su jer su na terenu postali veoma traženi kao dvojac, a na neki način želeli su da pokažu koliko je velika njihova ljubav.

secerko devojka

Zato su u spotu prikazali kako izgleda kada su zajedno i koliko se vole i poštuju.

Inače, njijhova duetska pesma nosi naziv „Đavole mali“, a zanimljivo je da je tekst napisala upravo Ajdinovićeva izabranica zajedno sa Teodorom Branković.

nikola ajdinovic 1

Spot obiluje sa više prisnih i romantičnih kadrova, a Nikolini fanovi podeljeni su i kada je reč o pesmi, ali i o Anđeliji.

I dok jedni podržavaju njihovu ljubav i sve što Ajdinović snimi, ima i onih koji tvrde da mu Anđelija nije bila potrebna i da je ovaj spoj promašaj. A vi poslušajte pesmu i pogledajte koliko uživaju kada su zajedno, pa sami prosudite da li je pogodak ili promašaj.

Podsetimo, vest da se razveo Šećer je potvrdio za naš portal u februaru ove godine i otkrio zbog čega je došlo do razvoda.

– Poslednjih godinu i po dana supruga i ja samo bili na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Za sad uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! – rekao je nedavno za Grand i dodao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju dvoje dece.

– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić