OPA BATO! Sandra Mladenović slikama iz teretane zapalila društvene mreže! (FOTO)

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 41 ok

Prošlogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović je za kratko vreme osvojila srca milionske publike i danas važi za miljenicu čitavog regiona.

Mlada pevačica se posle takmičenja fokusirala na karijeru, pa je tako pesmom „Devojkačke suze“ oduševila sve.

Pored nastupa i pevanja, Sandra vodi računa i o fizičkom izgledu, pa je pre nekoliko meseci krenula u teretanu gde aktivno vežba. Iako mnogi tvrde da joj to nije potrebno jer izgleda savršeno, pevačica kaže da uživa na svakom treningu i da je vežbanje opušta.

-Skoro sam krenula na treninge, uživam. Mislim da mi je potrebno malo da se opustim posle nastupa, za sada je više rekreativno, ali zaista uživam na svakom treningu, to me opušta – kaže ona za Grand.

IMG 20221222 WA0001

Podsetimo, Sandra je nedavno za naš potral priznala da je prošla godina bila za nju najuspešnija do sada i da joj se u 2022 godini ostvarila najveća životna želja.

-To je definitivno bio trenutak kada sam zapevala sa Anom Bekutom i Snežanom Đurišić na Grandovoj sceni. Ispunila mi se želja da zapevam sa svojim najvećim uzorima kako u pevanju, tako i u životu. Po tome ću pamtiti ovu godinu – rekla je ona nedavno.

IMG 20221222 WA0002

BONUS VIDEO;

Foto: Z.K.Munja/Privatna Arhiva,
Autor: A. Milinković