Tamara Milutinović priredila ROĐENDANSKO IZNENANĐENJE fudbaleru, a onda je usledio obrt: Kleknuo pa izvadio prsten, ona u suzama PONAVLJALA: „DA“ (VIDEO)

TAMARA MILUTINOVIC NNK SNIMANJE 09112022 FOTO MUNJA 54 ok

Tamara Milutinović već nekoliko godina uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, koji je sinoć odlučio da podigne njihovu vezu na viši nivo i zaporosi pevačicu u društvu prijatelja.

Fudbaler je sinoć proslavljao svoj trideseti rođendan u jednom prestoničkom restoranu u kome se Milutinovićeva pobrinula oko organizacije nesluteći da pravo iznenađenje čeka nju.

Nizali su se hitovi naših pevača uz koje su se gosti veselili, čak su u jednom trenutku igračice kao sa karnevala iz Ria napravile mini spektakl u kome su svi uživali, nakon čega je usledila i rođendanska torta.

brazil

Uz numeru „Ja nemam drugi dom“, svi su čekali da fudbaler oduva svećice, međutim umesto toga on je kleknuo, izvadio prsten i pitao Tamaru da se uda za njega, što je zapanjilo i pevačicu koja je sa suzama i osmehom kleknula naspram njega i počela da ga grli i ljubi ponavaljajući: „Da“, što je ispraćeno usklicima i apalauzom.

IMG 0632

Moja sestra, moj prijatelj, moja duša. Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe. Volim vas najviše. Čestitam– razneženo je napisala Kaća Grujić koja je zabeležila ovaj rmotivni momenat.

Nakon ovog romantičnog čina, nastavljeno je slavlje rođendana i veridbe do ranih jutarnjih časova.

Ekipa našeg portala ovom prilikom čestita Tamari i Darku na veridbi, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić