„Pozvao me je da raščistimo!“, Ćira otkrio sve o svađi sa Žikom Jakšićem: „Kad se naljutim više se ne mirim“ (VIDEO)

CIRA NNK SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 14 ok

Mnogi bi pomislili da je nemoguće da pevači sa uspešnim, višedecenijskim karijerama nekada mogu da imaju tremu, međutim Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira je takve navode demantovao, ali i otkrio ko je glavni krivac za to.

-Prvi put posle toliko godina imam tremu, u principu je nemam, ali i sama emisija kaže „nikad nije kasno“. Eto konačno i mene u žiriju!- rekao je za Grand sa širokim osmehom.

0A0A6537 1

Nakon gotovo pet decenija velikog prijateljstva sa Žikom Jakšićem nije ni sanjao da će voditelj i producent uspeti da ga iznenadi i to samo jednim pozivom.

-Nisam se nadao da će me ikada pozvati, baš zbog toga što znam da ne voli da mu neko kaže da gura svoje. Bio sam u Nemačkoj kada mi je stigla njegova poruka, vidim piše Žika, pomislio sam da je neki virus. Zvao sam ga da proverim da li je to on! Čim mi je rekao da me zove da dođem u žiri pitao sam ga „Je l’ ti mene zezaš?“. Na kraju mi je rekao „Je l’ hoćeš ili nećeš?“ i hvala mu mnogo, ovo sam dugo čekao! Pedeset godina prijateljstva ipak nije malo, više sam sa njim nego sa ženom- priznao je Ćira i otkrio da su se on i Žika samo jednom posvađali.

-Nešto sam ja prezreo na njega i naljutio se. Ja inače imam tu lošu osobinu da kada se naljutim više se ne mirim, ali njegova dobra osobina je što on zna to da proguta. Sećam se, ostavio sam gitaru nasred bine, seo u voz i vratio se za Štutgart i rekao gotovo, kraj Ritam srca- prisetio se pevač.

0A0A6505

Čuvena izreka kaže „Posle svađe sve je slađe“, a tako je bilo i u njihovom slučaju.

-Žika je sačekao da sve prenoći, zvao me je i ja nisam hteo da se javim, kad on pozove opet. Rekao mi je „Izvini, pogrešio sam“ i pozvao me da sednemo, lepo razgovaramo i raščistimo kao ljudi. I tako smo nastavili dalje, ali da nije bilo njega, ko zna, ja sam baksuz (smeh)- ispričao je Dejan za Grand, a kakve je još pikanterije Ćira otkrio saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Milinković