OD LUKSUZA DO SEOSKE IDILE: Evo gde žive ZVEZDE GRANDA

Upoznali smo ih i zavoleli kroz šou „Zvezde Granda“, gde su deset meseci kroz takmičenje oduševljavali žiri i osvajali naciju neverovatnim vokalnim sposobnostima.

Kako o njima znamo samo ono što smo čuli i videli tokom muzičkog nadmetanja, došlo je vreme da vidite gde i kako žive zvezde „Granda“.

Neke od kuća poznatijih zvezda su odavno već dobro poznate javnosti, budući da svoj prostor rado slikaju za društvene mreže, a mi vam predstavaljamo domove učesnika prošle dve sezone najgledanijeg takmičenja.

nermin

„Dobrodošli u Tešanj, dobrodošli u Nerminov dom“, upravo ovom rečenicom Grandovu ekipu dočekao je Hasan Handžić, otac ovogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda“ Nermina Handžića koji je za Grand Online otvorio vrata svog privatnog carstva u Tešnju.

Prelepa kuća i dvorište prepuno zelenila i cveća prava je oaza spokoja, dok unutrašnjost krase brojna muzička priznanja i uspomene iz detinjstva, a ceo prilog iz njegovog doma možete da pogledate u videu.

Isak Šabanović takođe je za Grand Online otvorio vrata svog carstva u Bijelom Polju.

U njegovoj kući preovladavaju beli i sivi tonovi, a na zidovima dnevnog boravka okačene su slike, koje je po Isakovim rečima naslikala njegova majka.

U njegovoj sobi nalazi se zid na kojem su ispisali stihovi njegovog omiljenog pevača Tife i pored toga datum koji ima posebno značenje za njega.

Ipak, pravu oazu mira krije u dvorištu, a kako izgleda njegov dom možete da pogledate u nastavku.

Stan Zorje Pajić u Beogradu skockan je sa puno ljubavi i cveća u šta se naša ekipa i uverila. Ali kako kaže, za to je zaslužna njena svekrva i suprug, dok ona najviše vremena provodi u kuhinji.

zorja

– Moja svekrva sve što dotakne to procveta. Meni to baš ne ide od ruke, ali zato u kuhinji kidam, stalno nešto seckam i spremam. Muž me stalno zeza da mi treba mnogo vremena da napravim salatu  – našalila se Zorja i otkrila da u stanu ima posebnu sobu za vežbanje, što možete da pogledate u videu. 

Svoj porodični dom u Podgorici pokazala je i Krstinja Todorović. Iako je kuća bila u procesu renoviranja nismo mogli a da ne primetimo detalje u dnevnom boravku koji su posvećeni njenoj pokojnoj majci.

Pored isklesanog Ostroga u zidu, posebno mesto u dnevnom boravku zauzima uramljena fotografija devetogodišnje Krstinje i njene majke, što pevačicu svaki put dovodi do suza. 

Dom Željka Vukčevića odiše luksuzom, stilskim nameštajem koji su birali njegovi roditelji i koji je stizao iz celog sveta.  

Trpezarija u domu Vukčevića prepuna je uspomena, slika i detalja, a posebno mesto zauzima portret pradede Simona, kao i grb Crne Gore urađen zlatnim vezom.

U naselju nadomak Beograda živi zvezda „Granda“ Ivana Bogićević koja je za Grand Online otvorila vrata svog porodičnog gnezda. 

Pevačica je priznala da je tokom renoviranja i sama zasukala rukave i molerisala.

-Dok je bila korona i nestašica para ja sam sve zidove isprljala i to više nisam mogla da gledam. Na kraju sam uzela pare od tate, čisto da kupim boje i materijal i sve sama odradila jer moleri za to deru- priznala je pevačica koja za sebe kaže da je najpedantnija osoba na estradi.

– Ja sam bukvalno bolesna osoba koja mora da joj bude sve pod konac. Sve mora da ima svoje mesto- rekla je pokazivajući sređene fioke, a kako izgleda njeno carstvo možete da pogledate u nastavku.

Četiri generacije žive u domu Bojana Pavlovića, pevača koji je narodnjačkim repertoarom oduševljavao u „Zvezdama Granda“ i koji može da se pohvali da ima najlepše dvorište. 

U seoskom, zelenom i cvetnom okruženju pevačeva porodica napravila je pravu oazu mira i spokoja, koju danas održavaju njegova majka i baka. 

Unutrašnjost njegovog doma nadomak Kragujevca krase mnogobrojna priznanja i trofeja sa raznih muzičkih takmičenja, što možete da pogledate u videu. 

Za Grand Online vrata svog doma u Kotoru otvorila je i ovogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Tamara Živković.

Moderno uređen prostor zasluga je njenih roditelja, a posebno oca koii koji sa putovanja uvek donese neki detalj koji kasnije krasi njihovu dnevnu sobu. 

Osim toga, ova takmičarka može da se pohvali da ima najlepši pogled,  u šta i sami možete da se uverite u nastavku.

Najpoznatija braća iz takmičenja, Dimitrije i Aleksandar, takođe mogu da se pohvale svojim porodičnim gnezdom i atmosferom koja vlada u njoj.

Tri generacije godinama žive pod istim krovom u Kovinu koji i dalje sa puno ljubavi i snage renoviraju. 

Kako izgleda njihov dom možete da pogledate u videu. 

U prigradskom naselju u Podgorici dom je svio i nekadašnji učesnik Aldin Avdijaj. Iako je još uvek u fazi renoviranja, primetili smo da njegov dom odiše luksuznim nameštajem koji je, priznaje, sam i birao.

 Supruga i ja smo hteli klasiku u dnevnoj sobi, da nema previše detalja. Kao što možete da vidite, imam samo dve fotografije. Mada, priznajem da sam kuhinju osmislio sam i sve što sam želeo sam i dobio- objašnjava Aldin i nastavlja: – Ovde se zaista osećam prijatno, a omiljeno mesto mi je dnevni boravak, tu ja stavim noge na sto (smeh) i opuštam se kad ne radim, punim baterije.

Kako izgleda njegov dom možete da pogledate u videu.

Momački stan Žarka Madžića pravi je mamac za devojke.

Za opremanje doma bila je zadužena njegova majka, ali su njegov brat i on imali mali udeo u uređenju, mada priznaje da se posebno carstvo krije upravo kod njegovog brata. 

zarko

– Moj brat je IT stručnjak, nedavno je završio fakultet, a poenta u njegovoj sobi je u ovom u njegovom zvezdanom nebu. Čak i kada se čujem sa nekim devojkama, ja im pošaljem ovo – zvezdano nebo i one se oduševe i kažu ‘Jedva čekam da vidim’, na šta ja odgovorim ‘Ti samo dođi kod mene, ja ću da ti pokažem’. One pomisle da ćemo celo veče gledati u zvezdano nebo, rek’o ‘Nećemo, ovo je bratovljeva soba, sad ću da te vodim u moju pa ćeš da vidiš šta tamo ima – rekao je Madžić i pokazao nam rukom da je vreme da izađemo i vidimo njegovu, kako kaže, mnogo skromniju sobu. Kako ona izgleda, možete da pogledate u prilogu iz njegovog doma.

Marija Gruevska nije otvorila vrata svog doma, već hotela u kom boravi svaki put kad je u Beogradu. 

Društvo joj uvek pravi suprug, kao i porodica bez koje nikad ne ide na putovanje put srpske prestonice. A kako izgleda hotel i kako provodi vreme u njemu, pogledajte u videu. 

Foto: Grand Online,
Autor: Ivana Ankić