Login/Registracija

„DAJ PARE, TI SI NAJVEĆA ZVEZDA“ Finalisti ZVEZDA GRANDA napravili HAOS na žurci, pa sve vreme dozivali Brenu (VIDEO)

Nakon žurke na kojoj su nedavno čelnici „Grand produkcije“ okupili svoje zaposlene, ali i pobednike Mahira Mulalića i Džejlu Ramović, Dimitrije Kazić bio je izrevoltiran što i ostali finalisti „Zvezda Granda“ nisu prisustvovali proslavi, pa je napravio kontra žurku koju je nazvao „Topčiderac za sirotinju“. 


Kako je njihov snimak sa dosta skromnije proslave nasmejao sve korisnike društvenih mreža, tako je isti došao i do vodećih ljudi u čuvenom beogradskom restoranu koji su mu se javili i rekli da su finalisti uvek dobrodošli. Kao poklon za dve godine takmičenja i fantastičan uspeh koji su postigli, restoran im je ustupio prostor jedne vinarije u Skadarliji, gde su sinoć priredili žurku za pamćenje.


Međutim, umesto da slave svoj uspeh, finalisti su žurku posvetili Lepoj Breni koja je juče proslavila 61. rođendan. 

Ulogu voditelja i domaćina prepustili su Dimitriju Kaziću koji je urnebesnim izjavama nasmejao sve do suza. Kako nas, tako i svoje kolege iz takmičenja koji ni pred našim kamerama nisu mogli da zaustave smeh. 


Atmosfera na žurci je bila i više nego užarena, a kako i ne bi kada se na jednom mestu okupilo nekoliko maestralnih pevača. Mikrofon je išao od jednog do drugog finaliste, a najsmešniji trenutak bio je kada se Ivana Bogićević latila mikrona, pa poslala specijalnu poruku za kolegu Isaka Šabanovića. 


– Daj vadi pare, ti si ovde najveća zvezda – povikala je Ivana, ali je u pomoć odmah uskočila naša novinarka koja je Ivanu „okitila“ krupnom novčanicom. 

Mahir Mulalić, Belma Huseinefendić, Zorana Mićanović, Žarko Madžić, Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović i mnogi drugi potpuno su se opustili i ludo provodili, a naše kamere zabeležile su najinteresantnije detalje.

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac