Login/Registracija

Od fudbalskog dresa do najboljeg vokala u „Zvezdama Granda“: Da li ga prepoznajete?

armin jusufovic

Pretpostavljamo da ne prepoznajete ko je na slici, ali hajde da vam malo pomognemo! U pitanju je mladi talentovani pevač iz Tuzle koji je svoje znanje pokazao u takmičenju „Zvezde Granda“ gde je pohvale žirija prikupljao kao od šale.

Iako je priželjkivao pobedu, želja mu se nije ostvarila, ali uprkos tome nastavio je da samostalno gradi karijeru i niže uspehe koje je nedavno krunisao numerom „Tuđa volja“.

Da je svestran pevač pokazao je mnogo puta, pevajući od Merlina do Sinana zbog čega je od brojnih velikih zvezda mnogo puta dobio epitet jednog od najboljih vokala koji su se ikada pojavio u „Zvezdama Granda“.

Da je muzika njegova ljubav od detinjstva pokazao je još u „Nekim novim klincima“, a u prilog tome svedoči i fotka gde kao mališan ima slušalice i mikrofon.

-Ovo je kada sam vodio radio MIX- opisao je fotku.

armin jusufovic1

A da mu cvetaju ruže i na ljubavnom planu uverili smo se pre nekoliko dana kada je njegova dugogodišnja devojka izgovorila „da“. Ponosni pevač podelio je na društvenim mrežama trenutke sa romantične veridbe gde je vdno nasmejan pozirao sa izabranicom Ajlom.

Ukoliko do sada niste pogodili o kome je reč, otkrivamo vam da je u pitanju Armin Jusufović!

2e4af7ad5f637ab092dfc30ac9e74a337f691117
Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović