Novogodišnji intervju Hamze Gušića sa decom: „Imam sve manje vremena da se posvetim porodici“ (VIDEO)

Finalista prošle sezone „Zvezda Granda“ Hamza Gušić u novogodišnjem razgovoru za Grand sa naslednicima sumirao je utiske protekle godine i progovorio od planovima za 2024.

Hamza priznaje da mu je odlazeća godina bila i više nego uspešna, a kako kaže i naredna će biti radna i puna poslovnih obaveza.

Novogodišnji intervju Hamza Gušić sa decom

hamza sa decom
Novogodišnji intervju Hamza Gušić sa decom

-Snimaju se nove pesme, radi se punom parom, pogotovo sada ovaj i naredni mesec. Nove tri pesme su gotove, čekao sada spotove da se realizuju. Bilo je i pre takmičenja posla, a sada puno više, pogotovo sada, radi se skoro svaki dan, čak do leta imamo zakazane termine. Menadžeri dobro rade – kaže on.

Kako u poslednje vreme mnogo radi, pevač priznaje da ima sve manje vremena za porodicu, ali je ovaj momenat iskoristio da naslednike povede na snimanje emisije.

-Iz priloženog se vidi da imam puno manje vremena da se posvetim porodici. Danas sam na primer krenuo na snimanje i hteo sam da povedem ćerku, a on stoji na vratima i plače, hoće da ide. Supruga ga je spremila, evo obukao je sako i košulju – dodaje on kroz smeh.

hamza sa decom nova godina
Novogodišnji intervju Hamza Gušić sa decom

Pevač ponosno ističe da su deca nasledila talenat za muziku od njega i dodaje da će ih podržati ukoliko budu jednog dana da krenu njegovim putem.

-Kod Eme primećujem dar za muziku, peva fino i drago mi je što je muzika zanima. U mojoj porodici su svi muzikalni i vidim da su i oni dosta poprimili. Naravno da ću je podžati ako odluči da se bavi muzikom, planiram sledeće godine da je upišem u muzičku školu, ali i stariju sertu i sina kad malo poraste. On fudbal najviše voli, to je ludnica, ali još je mali da ga upišem u neki klub.

hamza nova godina sa decom
Novogodišnji intervju Hamza Gušić sa decom

Ostalo je samo još nekoliko dana do Nove godine, a Hamza otkriva šta je deci kupio poklone.

-Poklone su već dobili, u Hrvatskoj je već bio sveti Nikola, a za Novu godinu ćemo još nešto pripremiti. Ja radim, ali će je oni povesti sa suprugom i roditeljima.

Na samom kraju razgovora Hamza je priznao da su njegova deca skromna, Dino je poželeo za poklon fudbalsku loptu, a Ema električni trotinet.

Šta je još Hamza rekao za Grand, pogledjte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković