Stajling Nikoline Perković glavna tema u „Zvezdama Granda“, žiri podeljen: „Razvešće se do kraja takmičenja“

ipiccy image 75
Nikolina Perković Atomska Mina – duel

U duelu „Zvezda Granda“ su se ove subote suočile Nikolina Perković i Atomska Mina, međutim nisu uspele da se izbore za direktan prolazak u naredni krug, a završile su rezultatom 5:4.

Iako nisu obezbedile direktan prolaz dalje, Nikolina i Mina izazvale su oprečna mišljenja među članovima žirija.

Duel je prva komentarisala Snežana Đurišić i to bez dlake na jeziku dala svoj sud o Mini i Nikolini.

-Meni je bilo beskrajno dosadno. Kandidatkinja broj jedan divno izgleda i ne znam šta više da kažem. To pevanje, igranje, ništa se nije posebno desilo, a nije mi ništa ni smetalo posebno. Isto to mogu reći za tebe Mina, ali možda si za jedno koplje bila slabija u odnosu na kandidatkinju broj jedan – istakla je ona.

FILP6547 1

Dragan Stojković Bosanac prvo je pohvalio Nikolinu za pevanje, a zatim i za stajling koji mu se izuzetno dopao.

-Nikolina je bila dobra, pesmu Nine Badrić je otpevala super, odlično. Druga isto, stajling ti jeste malo provokativan, ali dobro ukockano i složeno – rekao je Boske, na šta će Popović:

-Ajde da je to rekla Bekuta, ali tebi se to dopada 100 posto.

-Pa, da ti kažem, ja sam malo konzervativan, dopada mi se izuzetno. Dobra si bila stvarno, raspevana. Baš za ovu priliku kako i treba. Atomska Mina, prva pesma, vrlo amaterski sa dosta narodnjačkih ukrasa u spuštanjima – odgovorio je Boske.

IMG 6996

Nakon toga, u razgovor se ubacila Bekuta i pročitala šta je zapisala kod sebe na papiru tokom njihovog pevanja.

-Ko nasmejan? Nije se nasmejala uopšte. Evo, to sam napisala „Nervozna, nije se nasmejala. Je l’ vidiš Nikolina kad se tako obučeš, Dragan misli da si se presmejala drugu pesmu i da si pevala sa osmehom. Zapalo mi za oko kako pevaš „Ovo će biti dobra noć predosećam“, a ti se ne nasmeja ni jednom, toliko si nervozno pevala. Dala sam ti glas, ali jedva. Atomska Mina, takođe si nešto pala i energetski, dodavala si neke ukrase koji meni tu ne idu. Važnije bi bilo da si ti nama ovde emotivnu prostrla dušu i ne bi smo imali ni jedan loš komentar – objasnila je Ana.

0A0A0887 1

Viki Miljković nije imala posebne reči hvale, već je istakla da joj večeras takmičarke nisu bile preterano zanimljive.

-Devojke, jedino što mi je ovde bilo dobro je prva pesma kod Nikoline Perković. To mi se dopalo i to mi je bilo jedino svetla tačka, a ovo drugo je sve bilo dosadno. Mini sam dala glas, što se kaže „glasić za trudić“, ali Mina došli smo do kruga gde je pitanje da li može dalje. Svi imamo neki svoj limit, ali to nije na meni da ja odlučujem. Dobila si moj glas kao podršku – rekla je Viki.

Kako je Nikolina Perković pevala poslušajte u videu ispod.

Mili je sa osmehom na licu pohvalio njihov fizički izgled, stajling i ponašanje na sceni.

-Vas dve izgledate bombastično. I jedna i druga, tačno kako treba da se pojavi na ovoj sceni – rekao je Mili, a onda je Ceca otkrila šta joj je Mili rekao i nasmejala ceo studio:

-Samo sekund. Nikolina, kada si se pojavila rekao je „Nikolina će se razvesti do kraja takmičenja“, oslobodila se.

0A0A0736 2

Nikolina nije izdržala, a da se ne ubaci u ovaj razgovor, te je srećna i nasmejana otkrila šta joj je rekao muž za večerašnji stajling.

-Moj suprug je moj stajling pohvalio kao najbolji od svih mojih do sada – rekla je ona, a Mili je nastavio:

-Ali, ne ocenjuje se ovde samo izgled. Ne mogu Harisu iz prethodnog kruga da ne dam glas, objasnio sam zašto i ne mogu sada da dajem glas mimo toga.

IMG 6950

Svetlana Ceca Ražnatović pohvalila je Nikolinino pevanje i otkrila u od kojih izvođača bi trebala uvek da peva pesme.

-Nikolina, ja tebe najviše volim da slušam kad pevaš pesme od Magazina, eventualno Severine. Kad pevaš od Magazina, zatvorim oči i sa uživanjem te slušam i to je neki stil koji ja prepoznajem kod tebe. Mazno, umiljato, prezgodna i lepa žena. Sa zadovoljstvom sam ti dala glas, zato što naša scena traži takvo nešto. Što se Mine tiče, ti si mi energetski pala, ti znaš da pevaš i ja volim tvoje pevanje. Ali, nije to ona tvoja energija kada ti izađeš i daš nam tu svoju energiju, ali dala sam ti glas, zato što ti imaš glas. Srećno u baražu – istakla je Ceca.

Kako je Atomska Mina pevala poslušajte u videu ispod.

Đorđe David je bio pomalo ljut zbog Nikolininog nastupa, ali joj je ipak pružio podršku da u baražu pokida i bude što bolja.

-Nikolina, idemo u baraž. Kada se spustiš niz ove stepenice, nemaš pravo nikakvo na privatne bolove i nelagodnost iz bilo kog razloga. Ono što smo se dogovorili, mora da se izvede do kraja ili „ćao“. Ja bih se nakačio na Milija i na Bekutu. Na Anu, gde je osmeh u drugoj pesmi ženo Božija? Znači, moraš da izneseš to, a ono što je Mili rekao isto tako – rekao je roker.

IMG 6927 1

Saša Popović se našalio da Đole mora da priča na dalmatinskom da bi ga Nikolina razumela, što je ubrzo on i uradio.

-Đole, ne možeš ti nju tako da ubediš. Moraš dalmatinski to njoj da kažeš u jednoj rečenici – rekao je Popović.

-„Razumijela sam ja sve“ – rekla je Nikolina.

-„Je**m ti pasa, moraš sić dole i razgulit to iz sve snage, nemoj me zaje***ati“ – dodao je Đorđe i nasmejao ceo studio.

FILP6556

Marija Šerifović nije želela ništa specijalno da komentariše, osim što je takođe pružila podršku svojoj takmičarki za borbu u baražu.

-Jeste se osetio jedan pad energije i tu stvar ne možemo prevariti nikada. Tako da, Mina sad se saberi, zaboravi na današnje nervoze i znaš šta ti je činiti u baražu – zaključila je Marija.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković