„Plašila sam se da i ja ne krenem da plačem“ Nikolina Perković jedva suzdržala suze na sceni zbog kiksa Aleksandre Ivanov (VIDEO)

Nikolina Perković, nakon spektakularnog nastupa stala je ispred Grandovih kamera i sa osmehom na licu otkrila svoje utiske.

U tom duelu, Aleksandri Ivanov dogodilo se da zaplače na sceni tokom izvođenja pesme „Sve će to mila moja“, što je i Nikolinu mnogo rastužilo.

-Utisci su savršeni, uključujući jedan predivan nastup i moju koleginicu Aleksandru. Poznajem je od svoje prve sezone kada sam bila ovde, pre dve godine, prijateljski smo izašle na scenu i taj slom koji se njoj dogodio, pogodio je i mene. Drago mi je što je uspela da se izvuče i što smo tako savršeno odradile nastupe – istakla je ona.

IMG 8796

Nikolina je Aleksandri pružala podršku tokom čitavog nastupa, pokazujući svoju prijateljsku povezanost sa koleginicom.

-Naravno da sam je podržala, a zapravo sam se najviše plašila trenutka da počnem da plačem, zato što nas je sve rastužila. Bilo je gotovo ono :“Počeću plakati, a moram da pevam drugu pesmu“. Tu sam se malo iskulirala, ali posle sam uživala u toj njenoj emociji koju nam je svima dala, nešto predivno. Ni najmanje mi ne smeta što sam ja ta koja ide u baraž, draže mi je radi nje da ovo shvati kao nagradu i veselje – iskrena je Nikolina.

ipiccy image 17 3

Nakon što smo primetili koliko se njih dve poštuju i druže, Nikolina je otkrila da li je generalno takva situacija sa takmičarima i koliko se često čuju i druže.

-Ja sam udaljena jako od njih. Svi se čujemo konstantno, imamo grupu gde se dopisujemo i čujemo, ali kad dođem u Beograd budem po tri, četiri dana i onda se družimo skoro svako veče – otkrila je Perkovićeva.

IMG 8807

Najviše joj znači podrška supruga i dece, koji je takođe savetuju za svaki naredni krug kako da bude što bolja.

-Deca i suprug su uvek tu, svaki moj nastup i hvale i kude, daju mi podsticaj za sledeći krug, šta da promenim i to mi je stvarno velika podrška – istakla je iskreno.

IMG 8813

Pored podrške porodice, Nikolina jasno tvrdi i ističe koliko joj znači posvećenost koju dobija od mentora Đorđa Davida.

-Jako mi znači, mnogo se bori. Puno vremena od privatnog života odvaja za nas i na tome mu veliko hvala. Mi budemo sa njim tu po tri dana, nije sa nama samo u studiju na probama, nego pored toga ide sa nama na večeru, ide da se druži u hotel. Daje nam savete i uz nas je i privatno i poslovno. Mnogo znači kada imaš mentora koji je uz tebe 200% i daje prave smernice – zaključila je za Grand.

BONUS VIDEO: Nikolina Perković – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković