Login/Registracija

Nezapamćen debakl na sceni, takmičarka ostala bez glasova: „Nema potrebe komentarisati“

ipiccy image 18 6

Polako, ali sigurno došli smo do kraja takmičarskog dela emisije. Ovog puta kao poslednji par nastupili su Alen Skopljak koji dolazi iz mesta Malme (Švedska) i Dijana Čobić iz Novog Sada.

Tokom nastupa na glamuroznoj Grandovoj sceni iz sobe emocija kandidate su podržavali emotivni partneri i članovi porodica.

Alen je zapevao večeras pesmu „Ponoć“ iz filma Toma, a Dijana „Sparta“ od Džejle Ramović, nakon kojih su glasovi otišli na Alenovu stranu.

IMG 3177

U sledećem krugu pesama Alen je zapevao „Ne zovi doktore“, a Dijana „Upravo ostavljene“, nakon čega je Alen završio u narednom krugu takmičenja sa šest glasova, dok je takmičarka ostala bez ijednog glasa i odmah završila takmičenje bez prilike da opet zapeva u baražu. Ovaku scenu odavno nismo imali prilike da vidimo u muzičkom takmičenju, još od prvog kruga, pa možemo zaključiti da je Dijana nažalost doživela pravi debakl na sceni.

IMG 3196

Kandidat divno, divno, divno. Naročito prva pesma, ja sam je zaista doživeo. Kandidatkinja, boga mi nije bilo dobro. Nisi se sastavila -kratko je prokomentarisao Dragan Stojković Bosanac, na šta je takmičarka odgovorila:

Svesna sam svega.

PRODUKCIJSKI ZIRI ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 4 ok

Završnu reč imao je Saša Popović koji je smatrao da nema potrebe da članovi žirija nadalje komentarišu ovaj nastup.

Ne bih dalje da komentarišemo, jedinica bravo, ideš u sledeći krug. Čobićka znaš da ja tebe volim, ali to je tako – rekao je Popović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk