Login/Registracija

NEVIĐENI DUEL DVA IMENJAKA Marija priznala da ga OBOŽAVA, njegov odgovor NASMEJAO SVE

Duel dva imenjaka Aleksandra Josifovskog iz tima Đorđa Davida i Aleksandra Damnjanovića iz Cecinog tima izazvao je lavinu reakcija.

Prvi takmičar odabrao je numere Bijelog dugmeta i Divljih jagoda, dok se Cecin kandidat opredelio za pesme Zdravka Čolića i Džeja.

Čini se da je Damnjanovićeva druga pesma „Mrak, mrak“ naporavila totalni haos budući da su svi bili na nogama, a posebno Mili.

Svih šest tastera zasijalo je za oba kandidata koji su sudeći po glasovima ovoga puta razvalili.

Usledilo je preglasavanje u kome je pobedu odneo Cecin kandidat koji je osvojio četiri glasa, dok se Josifovski izborio za dva tastera.

Ponosna Svetlana odmah je potrčala u zagraljaj Damnjanoviuću koji nije skidao osmeh sa lica.

– Ja tebe volim, govor tvog tela mi je možda najbolji od svega- poručila je Marija Đoletoivom kandidatu koji je svojim odgovorom sve nasmejao.

– Ja tebe isto- dobacio je Josifovski.

Sa Marom se složio je Bosanac koji je Josifovskog nazvao oravom bombom, a nije krio ni oduševljenje zbog njegovo rokerskog stajinga koji besprekorno nosi.

– Super ti je ta jakna da daš Miliju ne bi li se malo podmladio. Glasao sam za dvojiku jer je on rođak mog rođaka- počeo je da objašnjava Stojković, a njegovo komentarisanje prekinula je rasprava Violete i Milija koju je odmah prekinuo Popović.

– Viki momenat samo, ako ćemo iskreno, pričala si o koalicijama, e pa ti i Ceca ste u koaliciji. Nijednom se nije desilo da peva Cecin kandidat i da ti nisi dala glas i obrnuto. Ja samo pošteno sudim, ni po babu, ni po stričevima. Moramo da budemo pošteni- zaključio je Sale.

Boske se ipak na kraju izborio za reč i objasnio da je prednost dao Damnjanoviću jer je on rođak njegovog prijatelja, ali pre svega i zbog dobrog pevanja.

Kako je Stojković objasnio da je on lekar i da mu je jednom prilikom izlečio grlo sudija je imao šta da zaključi.

– Eto kako se glasa, dokle smo mi otišli. Sreća da na kraju ja odlučujem!  Josifovski ideš u baraž. Damnjanoviću prošao si, šta da radimo, tata je doktor. Možda će i Josifovskom jednog dana tata, sestra ili brat biti doktori i lečiti Bosanca- šalio se  sudija.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović