BES Nenada Osmanovića iznenadio sve: „Zbog ovoga me unose u kuću k’o vreću brašna“ (VIDEO)

nenad osmanovic bes nova pesma
Nenad Osmanović Bes, nova pesma

Američku turneju nekadašnja zvezda „Granda“ Nenad Osmanović iskoristio je da spoji i lepo i korisno, te je preko okeana snimio i spot za novu pesmu koja nosi naziv „Bes“, a koja je danas ugledala svetlost dana.

Njegova nova balada iznenadila je fanove koji tvrde da ga u ovako emotivnom izdanju nisu očekivali, kao i da je „Bes“ jedna od boljih numera koja se ovih dana pojavila na Jutjubu.

Emotivni stihovi upotpunjeni neverovatnim kadrovima spota iz Amerike, učinili su da Nenad dobije pohvale da je pesma hit za sva vremena i potvrdu da je njome rasplakao mnoge.

nenad osmanovic bes
Nenad Osmanović Bes

„Zbog ove me unose u kuću k’o vreću brašna“, glasi jedan od komentara fana koji očigledno nije mogao da ostane imun na Osmanovićevu emociju u glasu.

Bilo je i onih koji su ostali iznenađeni, budući da je Nenad u „Zvezdama Granda“ važio za vrcavog takmičara koji se proslavio izvođenjem bržih pesama, ali im se dopao put kojim Osmanović ide nakon takmičenja.

„Nenade, samo tako nastavi“, „Pesma je hit“, „Legenda si“, „Ništa manje emocija od tebe nismo ni očekivali“, samo se neki od komentara na njegov spot i pesmu.

nenad osmanovic bes nova pesma i spot

U videu ispod pogledajte Nenadov spot za baladu „Bes“ koja je raspalakala fanove.

Nenad Osmanović Bes

Podsetimo, pored solo karijere Nenad uporedo gradi još jednu sa Aleksandrom Simićem, sa kojim čini „Duo Grand“.

Nenad i Aleksandar su nedavno otkrili da njihov sastav uskoro dobija još jednog člana i da nas čekaju brojna iznenađenja od njih.

-Imali smo zajedničke nastupe. Trenutno radimo na novom projektu, ali ne bismo to otkrivali dok sve ne završimo. Ali da otkrijemo jedan detalj. Neće to više biti „Duo Grand“, biće „Trio Grand“ – rekli su oni za Grand.

duo grand 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.